Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez završnog računa kampanje

Bandić ugasio svoju internetsku stranicu

bandić
VL
03.03.2010.
u 13:01

Gradonačelnik je javnosti obećao da će konačan popis svih donatora objaviti baš na stranici www.milanbandic.com.

Nesuđeni predsjednik RH, gradonačelnik Milan Bandić, nedavno je ugasio svoju internetsku stranicu. Bandić nam jučer nije želio odgovoriti zbog čega je to učinio te planira li je obnoviti.

– Izborna je priča gotova i više nam se nije isplatilo plaćati održavanje internetske stranice – objasnio je Duško Ljuština, direktor Bandićeve kampanje. Širu javnost to vjerojatno ne bi previše ni zanimalo, jer većina sadržaja bili su hvalospjevi o Milanu Bandiću i poruke podrške njegovih poklonika, da gradonačelnik nije obećao da će upravo na toj stranici objaviti konačan popis svih donatora, kao i vrijednosti svih prikupljenih donacija.

Podsjetimo, nakon izbora Bandić je na njoj objavio popis svih donacija prikupljenih do 10. siječnja, kao i iznos potrošen u kampanji. U tom financijskom izvještaju pisalo je da je skupio donacija u vrijednosti 8,6 milijuna kuna, ali i da je potrošio 15,2 milijuna, stoga smo ga tada pitali kako će i čijim novcem “pokriti” manjak od velikih 6,6 milijuna kuna. Odgovorio je da se ništa ne brinemo, da se donacije još uvijek prikupljaju te je obećao da će konačan popis objaviti na svojoj internetskoj stranici. Isto smo pitanje gradonačelniku postavili i jučer.

– Bit će objavljeno – šturo nam je odgovorio Bandić. Kako je stranica ugašena, a gradonačelnikov odgovor krajnje neprecizan, jer nije rekao ni kada niti u kojem će mediju biti objavljen, javnost ima opravdan razlog sumnjati da će konačni popis donatora ikada vidjeti.

Komentara 8

DO
doktorica
16:48 03.03.2010.

Pa zato je i ugasio stranicu da ne mora objaviti...

Avatar kos
kos
17:29 03.03.2010.

Nek se ugasi on sam od sebe...

OB
-obrisani-
13:48 03.03.2010.

Prvo izabrani mora reći sve o kampanji, novcima, protukandidatima u njegovoj službi, financiranju kampanje njega i njegovih glumaca i statista, potom objaviti usluge Saše Perkovića i drugih u nečasnoj službi, a onda to isto tražiti od svih drugih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije