Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Hvala vam'

Bandić se zahvaljuje sugrađanima, pročitajte što je napisao

bandić
Grgur Žućko/Pixsell
02.05.2013.
u 10:44

Moramo vjerovati u sebe i zapeti iz sve snage, zajedno i bez figa u džepu, poručuje

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić poslao je poruku zahvale građanima nakon tradicionalne proslave Praznika rada u Maksimiru. 

Pričitajte što je poručio sugrađanima: 

Međunarodni praznik rada proslavili smo, kao i uvijek, zajedno, u dostojanstvenom ozračju, uz glazbu, piće, i tradicionalni prvosvibanjski zagrebački grah. Ta sjajna atmosfera i taj zagrebački štih i ugodan štimung u prepunom Maksimiru vaša su zasluga, drage Zagrepčanke i Zagrepčani, dragi sugrađani. Zato vam od srca zahvaljujem, na dolasku, na podršci tradiciji koja u današnjim, krizom i recesijom bremenitim vremenima, itekako ima smisla. Zajedništvom, tolerancijom, dijalogom i solidarnošću, vjerom u vlastite mogućnosti, promicanjem rada i znanja, naći ćemo, uvjeren sam, i pravi put za izlazak iz situacije u kojoj, unatoč potencijalima, prirodnim, ljudskim, obrazovnim... prevladava osjećaj pesimizma i nemoći. To moramo promijeniti, moramo vjerovati u sebe i zapeti iz sve snage, zajedno i bez figa u džepu, s mišlju o zajedničkom dobru, jer samo tako naš Zagreb i našu Hrvatsku možemo graditi na zdravim temeljima, a krizu shvaćenu kao izazov, ostaviti iza sebe. Hvala vam!

>>Gradonačelnikov recept za grah i ove godine najveća tajna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije