Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ide na tri izbora

Bandić se sprema: Imam snage biti i gradonačelnik Hrvatske

Milan Bandić
Foto: Boris Ščitar
08.01.2014.
u 10:56

Nisam se sastajao s Čačićem, ali sudjelovat ću na svim trima sljedećim izborima – rekao je zagrebački gradonačelnik ne odajući hoće li se ponoviti 2010. kad se kandidirao za predsjednika države. – Neću ponavljati istu grešku, ali sa saveznicima idem na parlamentarne izbore, stvoriti europsku Hrvatsku

Nisam se sastajao s Čačićem, a ako s bilo kim uđem u dogovore za neke izbore, napravit ću to transparentno – kazao je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić i na Radio Sljemenu obznanio da će sudjelovati na svim trima sljedećim izborima, dakle zacijelo na europskima u travnju ili svibnju, predsjedničkima krajem godine i onima parlamentarnima nagodinu.

Hoće li, prema tome, i na predsjedničke izbore ponovno kao kandidat, nije precizirao, ali je odao da neće ponavljati istu grešku kao 2010., kad ga je pobijedio danas aktualni predsjednik Ivo Josipović.
– Sa 58 godina neću ponavljati istu grešku, ali imam dovoljno godina da stanem na čelo tima za europsku Hrvatsku – reče Bandić navodeći i svoj plan.

– Uspijem li realizirati još sve što sam obećao građanima Zagreba, a u šest mjeseci ostvario sam 90 posto, onda ću zajedno sa saveznicima ići na parlamentarne izbore. Ako sam od Zagreba u 14 godina napravio europsku metropolu, onda imam snage, volje i energije napraviti i europsku Hrvatsku, zašto ne bih bio i gradonačelnik Hrvatske – pita javno Bandić.
Pipat će, kaže, bilo i puls ljudi cijele Hrvatske, a u svrhu takvog "istraživanja" vjerojatno se uklapa i kava koju će, najavio je, danas tijekom dana popiti s predsjednikom jedne od političkih stranaka, koji, kaže, nije iz Zagreba.

Komentara 23

M3
Miške 3
18:45 08.01.2014.

On može biti samo ruglo Hrvatske, a nikad predsjednik. Neka se samo kandidira- opet će izgubiti i bez srama nastavit dalje. Bolji bi predsjednik bio Ljubo Česić Rojs, nego Bandić.

Avatar poglavito
poglavito
12:15 08.01.2014.

Hoće li Hrvatska preživit ili će biti podijeljena u regije u regijama

ZU
zoran.uskovic
12:14 08.01.2014.

Uzoran član KPJ do 90-ih+Veliki katolik= Hercegovac Točno od takvih dvoličnih licemjera ovih zadnjih 20-ak godina imam probavne smetnje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije