Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARŠAVSKA

Bandić se prošetao Varšavskom, a prosvjednici mu vikali: 'Lopove!'

bandić, varšavska (1)
Foto: Pixsell
1/6
19.05.2010.
u 23:10

Milan Bandić odlučio se večeras prošetati Varšavskom ulicom, ali prosvjednici su ga ispratili zvižducima i povicima.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u pratnji Duška Ljuštine večeras se prošetao Varšavskom ulicom, ali je 'zaradio' burno negodovanje okupljenih prosvjednika koji još uvijek 'stražare' u Varšavskoj. Kad je Bandić prošao pokraj prosvjednika nisu propustili iskazati svoje nezadovoljstvo svojim gradonačelnikom. Prosvjednici su mu  vikali "lopove, lopove", te zviždali za njim i Ljuštinom, te im čak i huktali.

Bandić je 'stoički' podnio negodovanja građana, te se spremno smiješio fotoreporterima.

U utorak se u Varšavskoj ulici i na Cvjetnom trgu okupilo gotovo 4000 građana, koji su mirno prosvjedovali protiv nastavka radova investitora Tome Horvatinčića koji želi sagraditi prilaznu rampu podzemne garaže u sklopu projekta Cvjetni prolaz. Već tada su osim Tome Horvatinčića, prosvjednici najviše prozivali upravo Milana Bandića, tvrdeći da je gradonačelnik pogodovao privatnom investitoru, a ne svojim građanima, te mu poručivali "Ostavka, ostavka! Spakiraj kofere!" .

>>Jelavić: Ako se investitor povuče, netko treba za to snositi posljedice pa i organizatori prosvjeda

U četvrtak novi prosvjed
Prije dva dana su prosvjednici srušili ogradu gradilišta, koja je tako postala glavna prosvjedna zona. Aktivisti Zelene akcije podigli su improvizirani šator i borave u njima. Novi prosvjed najavljen je za 18 sati u četvrtak, a aktivisti su najavili i prosvjedni marš u smjeru zagrebačkog poglavarstva.

>>Uskok istražuje izdavanje papira za gradnju u Varšavskoj

Ključne riječi

Komentara 131

AM
amarila
22:21 20.05.2010.

Konacno da se neko sjetio istrazivati muljaze korumpiranog gradonacelnika Bandica ! Bit ce tu puno posla kad se pocmu istrazivati svi poslovi koje je namjestio svojim rodjama i kumovima uz odredjenu proviziju!

OB
-obrisani-
22:28 20.05.2010.

@kamocemo bravo i ja kad cujem ili se sjetim one glasace koji su htjeli glasati za njega kao predsjednika, spopadne me muka a tada sam im govorio od dva zla treba birati manje jer ne mogu glasati za covjeka za za kojega znam da je lopov odgovori su bili kao pa on je nesto i napravio za zagreb katastrofa nije ni cudo da se onda tako razmahao u svojim lopovlucima kad su gradjani munjeni ali doc ce maca na vratanca

OB
-obrisani-
22:16 20.05.2010.

svi cemo bit sretni sto smo se rijesili parazita od gradonacelnika u zagrebu..naravno, govorim o pravim zagrepcanima, ne onim koji su to postali zadnjih 15-tak godina .. ..BANDIC..vidimo se u LEPOGLAVI...rezervirana je soba, all inclusive.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije