Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radićeva do 1. kolovoza gotova

Bandić: “Prodajte cvijeće na Trgu, redari vam neće ništa”

01.04.2016., Zagreb - Romkinja molila gradonacelnika Milana Bandica da joj dozvoli da prodaje vezice za cipele na Splavnici kako ih je i prodavala proslih godina.  Gradonacelnik joj je dopustio i rekao svojim suradnicima da joj rijese dozvolu.  Photo: Mar
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
02.04.2016.
u 12:00

Cvjećarice su nagovorile gradonačelnika Milana Bandića da prodaju u košarama cvijeće iza sata

U obilasku uređenja Radićeve ulice gradonačelnik Milan Bandić jučer se susreo s cvjećaricama koje svoje cvijeće sad u košarama prodaju na glavnom trgu, odmah iza sata.

Stale su tamo nakon što su ih početkom tjedna premjestili sa Splavnice na Trg Petrice Kerempuha, pa su one, nezadovoljne pozicijom iznad Dolca, odlučile dočekati gradonačelnika.

– Zašto ste nas morali premjestiti? Nema gore kruha. Ne preostaje nam ništa nego stajati ovdje dolje s našim košarama – jadale su se cvjećarice Bandiću, koji ih je pokušao nadglasati.

– Molim vas, preklinjem vas, sačuvajte mi zdravlje. Radite tamo gdje ste sada, strpite se tih nekoliko mjeseci – objašnjavao je gradonačelnik, koji je radnicima netom prije nego što je susreo cvjećarice naredio da Radićevu završe do 1. kolovoza, a novi je rok odmah priopćio cvjećaricama. No, one su bile uporne, tražeći da prodaju svoje cvijeće u košarama i na glavnom trgu, ali bez kazni.

– Ma nosite košare i na glavi kao nekadašnje kumice. A recite dečkima (komunalnim redarima, op. a.) da, kad vide naše cure s cvijećem, da im pošalju pusu – vikao je Bandić. Osim što je odredio novi rok radova (ulica je trebala biti gotova do 1. studenog), napomenuo je da će dolaziti provjeriti tijek svaki dan u 18 sati jer je posljednjih nekoliko dana primijetio da već u 15.05 nema nikog na gradilištu.

Komentara 17

Avatar maxist
maxist
12:06 03.04.2016.

nebi se štel kaj zamerit.....?!

DU
Deleted user
13:53 02.04.2016.

Pa nemreš tak za 3 mjeseca skratit rok. To bu sve sfušano. Btw jel cvjećarice imaju fiskalnu?

CI
cirep
13:54 03.04.2016.

Bravo Bandiću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije