Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U akciji

Bandić podijelio 4000 ruža i krafni na središnjem trgu

milan bandić (1)
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/6
Autori: MaČ/VLM, SaD/VLM
14.02.2012.
u 08:50

U povodu Valentinova gradonačelnik Zagreba Milan Bandić sa suradnicima družio se s građanima. U roku pola sata je podijelio 2000 ruža i jednako toliko krafni.

U povodu Valentinova danas se u prijepodnevnim satima na Trgu bana Jelačića, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić sa suradnicima družio s građanima te dijelio ruže i krafne.

U roku pola sata je podijelio 2000 ruža i jednako toliko krafni.

- Meni je najveći poklon za  - ljubav, te mi ništa drugo ne treba, kazao je raspoloženi Bandić ne otkrivajući što je danas poklonio svojoj supruzi.

Pola sata ranije, gradonačelnik se pridružio javnozdravstvenoj akciji pod nazivom Trijezni tramvaj na uglu Praške i Trga bana Jelačića.
Ovu tradicionalnu akciju organizira Gradski ured za zdravstvo i branitelje u suradnji sa Zajednicom klubova liječenih alkoholičara, s ciljem dizanja javne svijesti o štetnosti prekomjernog konzumiranja alkohola i posljedica za pojedinca, obitelj te cijelu zajednicu.

- Već godinama ne konzumiram alkohol, a napijem se svakih 15 godina. Postoje ljudi koji piju svaki dan što je opasna društvena devijacija, protiv koje se trebaju poduzimati sve moguće mjere, ocijenio je gradonačelnik Bandić sudjelujući u ovoj aktivnosti. Dodao je i kako od obitelji do svih razina društva moramo biti odgovorni, zbog čega, kaže Bandić, lanci pucaju i događaju se različite devijacije, pa i ovisnosti.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Dudek
11:04 14.02.2012.

Ovo je cirkus, danas čovijek mora bit lud ili pijan sa ovom bagrom što nas guli pametno se nemoze razmišljati.

OS
osica
11:57 14.02.2012.

sve će to Zagrepčani platiti - što im sve \"ova ruža vjetrova može prirediti \"

DO
doktorica
09:13 14.02.2012.

lako dijeliti sa tuđim novcima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije