Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o taksi uslugama

Bandić: Pa mogu i ja imati mišljenje o pjevicama

Milan Bandić
Goran Stanzl/PIXSELL
15.01.2016.
u 08:55

Gradonačelnik je poručio da neće prihvatiti mišljenje Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja da se promijeni gradska odluka o taksi prijevozu, kojom se onemogućuju promotivne vožnje i određuje broj taksista

Mišljenje Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja (AZTN) da promjene u odluci o autotaksi-prijevozu umanjuju mogućnost tržišnog natjecanja i korist potrošačima gradonačelnik Milan Bandić primio je na znanje, ali neće ih prihvatiti.

– To je mišljenje tehničke agencije u odlasku. Možemo ga ili ne moramo prihvatiti, pa i ja mogu imati mišljenje o pticama pjevicama – poručio je Bandić gostujući na Radio Sljemenu.

Kako je rekao, prije nego što je donio odluku kojom se zabranjuje besplatna početna kilometraža, konzultirao se s taksistima. Poručio je kako će besplatnu početnu kilometražu imati ili svi ili nitko. Kazao je i da su dvije kaznene prijave koje je podnio, jednu protiv bivšeg šefa Holdinga Ive Čovića te drugu protiv svoga nekadašnjeg zamjenika Ive Jelušića zbog Agencije za potporu informacijskim sustavima i tehnologijama, odbačene. No, upozorio je i kako “nepodopštine ne zastarijevaju”.

– Nova će vlada vidjeti gdje rade stranački poslušnici. Samo u posljednje četiri godine u APIS-u, čiji je Grad suvlasnik, bez moga je znanja zaposleno 300 ljudi – rekao je.

Komentara 8

HR
Hrabraja
10:19 15.01.2016.

Ne razumijem zasto se štiti Zagrebacke taksiste. U cemu je kvaka. Imaju najgoru uslugu, automobili su im katastrofa, dilaju licence na crno i zaraduju ogriman novac. A gradani su prisiljeni koristiti najgori Europski javni prijevoz ili koristiti osobni automobil.

Avatar javorko
javorko
09:03 15.01.2016.

tvoje misljenje je izrazeno nula koje si dobio u džep..meni nije jasno sta se jos ceka s tim lopovom?

Avatar ankabutorac
ankabutorac
09:55 16.01.2016.

To su u Hrvatskoj kriterije za biranje za gradonacelnika....mora biti psihic , kriminalac i govoriti bedastoce....nas Bandic ispunjuje sve kriterije...sretan Zagreb!....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije