Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kupalište za sve

Bandić otvorio odmorište za osobe s invaliditetom na Jarunu

Otvoreno odmorište na Jarunu za osobe s invaliditetom (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/15
Autori: sb/VLM, ldp
29.07.2013.
u 16:00

Novi objekt koji će omogućiti dodatne aktivnosti korisnika, izgrađen je uz već postojeće kupalište i sunčalište, koje je u potpunosti prilagođeno za korištenje djeci s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, danas je na ŠRC Jarun, Otok Trešnjevka, uručenjem ključeva simbolično predao natkriveno odmorište za korištenje Udruzi za osobe s invaliditetom. Investicija od 650 tisuća osim što će osobama s invaliditetom olakšati boravak na Jarunu, pomoći će i Gradu Zagrebu pri osvajanju ovogodišnje nagrade za najbolji europski grad po pokretljivosti

Novi objekt koji će omogućiti dodatne aktivnosti korisnika, izgrađen je uz već postojeće kupalište i sunčalište, koje je u potpunosti prilagođeno za korištenje djeci s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom svih vrsta oštećenja.

>>Pogledajte kako se provodi ljeto na zagrebačkom moru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije