Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne može to tako

Bandić odbio otvoriti Stenjevečki trg zbog začepljenih slivnika

bandic (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
25.07.2012.
u 15:45

Gradonačelnik je bio razočaran kada je vidio kako voda stoji u slivniku. Vjerojatno je prilikom radova izvođaču pobjeglo malo pijeska

Iako je došao kako bi otvorio novouređeni Stenjevečki trg, gradonačelnik Milan Badić odbio je to učiniti jer su slivnici koji ga okružuju bili začepljeni.

– Bio je strašno razočaran kada je vidio kako voda stoji u slivniku. Vjerojatno je prilikom radova izvođaču pobjeglo malo pijeska. Slivnika ima puno, ali su jako plitki - rekao je predsjednik gradske četvrti Stenjevec Mario Jelić kojemu je prvi čovjek Zagreba razočaran zbog stanja na terenu prepustio svečanost otvorenja.

Radovi, koji su trajali dva mjeseca, gotovo su završeni, treba još postaviti rampu. Zamišljeno je, kaže Jelić, da se trg pretvori u pješačku zonu, a trgom bi vozili samo stanovnici koji ne mogu drukčije doći do stana. Dosad su izmijenili ploče, postavili žardinjere s cvijećem, klupe te košare za smeće, a trg su opasali tzv. klamericama.

Komentara 15

CH
chemica
16:10 25.07.2012.

Da, ostalo je pijeska...Pobogu, ljudi...Novinari! Ajmo malo uključiti mozak. Ostalo je pijeska ( nešto sitno, onako, čisto opalo s lopate par zrnaca), koji se usprkos ogromnoj količini vode "odbio" izmjestiti nizvodno. Dapače, prema Bandićevom Jeliću, on se čak i ZABETONIRAO pa je spriječio oticanje oborina pa je nastala bara. Pijesak je začepio cijev...Ljudi...Znate, nije vam taj Mario Jelić ovdje jerbo je stručan i pametan. On je na funkciji jer je PODOBAN. Zato je i "malo pijeska" začepilo cijevi, samo kako se veliki i voljeni vođa ne bi previše uznemirio. Kak bi ameri rekli, "damage control". U nastupu panike da više neće biti Bandiću drag i mio ( usprkos porijeklu iz istih krajeva), pronašao je "uvjerljivo" obrazloženje ove havarije. Sve kokoši u Stenjevcu mu se još uvijek smiju. Pocrkale jadne od smijeha.

LO
lokun
16:16 25.07.2012.

Mile kad ćemo na godišnji? Jedino ti koliko vidim još radiš. Jučer s glavnim tajnikom HDZ na večeri danas otvaraš neki trg negdje u Zagrebu pa daj malo odmori što je previše je previše.

MT
mtintilinic
16:02 25.07.2012.

Ha? Pa stenjevečki trg je već godinama pješačka zona!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije