Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštra poruka

Bandić o lažnim diplomama: Proklinjat će dan kad su to napravili!

Milan Bandić
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
09.04.2014.
u 19:25

– Oni koji su krivotvorili diplome bit će kažnjeni – poručio je zagrebački gradonačelnik

Ništa od novih automobila za gradsku upravu i gradonačelnika Milana Bandića.

Rezime je to nedavno objavljenog natječaja po kojem se za gradsku upravu planiralo nabaviti 23 vozila na lizing od tri godine i osam rent-a-car vozila na sedam mjeseci, što bi gradski proračun stajalo gotovo devet milijuna kuna.

Poništenje natječaja, kaže, proći će bez posljedice za Grad Zagreb, a zaposlenici gradske uprave vozit će stare aute. Barem do prvog dana srpnja kada će biti uveden autotaksi koji će se, barem prema najavi gradonačelnika, koristiti za vožnje izvan grada, za odlaske po delegacije ili goste grada, ali i za dnevne vožnje gradskih službenika.

– Natječaj će biti poništen u zakonskom roku – jasno je zaključio raspravu o automobilima, a osvrnuo se i na slučajeve otkrivenih lažnih diploma u Zagrebačkom holdingu.

– Oni koji su krivotvorili diplome bit će kažnjeni, proklinjat će dan kada su to napravili, ali bez obzira na njihove nepodopštine, neću dopustiti da se itko naslađuje tuđim stvarima. Neka gledaju svoga posla, a ja ću održati presicu i sve prezentirati – kritizirao je Bandić.

>> Bandić preporučio DORH-u koje dokumente treba “pročešljati”

Komentara 20

Avatar nevjerni_vjernik
nevjerni_vjernik
20:49 09.04.2014.

Počnite od Bandića.....Što je on završio ? Obranu i zaštitu ? Leglo komunističkih ličinki.U to se Holding pretvorio.To je servis za stranačke kadrove....a građanima dolaze sve viši i viši računi........jer sve to netko mora platiti.

KS
Ksantipa
07:34 10.04.2014.

Znate onaj slučaj kad netko podmetne neopaženo požar. Pozove varogasce. istakne se u gašenju požara i postane mjesni heroj. takvih smo se priča naslušali i filmova nagledali.

Avatar nijeminišta
nijeminišta
19:54 09.04.2014.

ako me sjećanje ne vara, i bandić se lažno razveo od supruge, da bi se dokopao još jednog stana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije