Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan mimoza

Bandiću je Čačić kao Isus: Sad kad su ga razapeli vidjet će što su učinili

Dan mimoza
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
Autor
Mateja Šobak/VLM
18.01.2014.
u 15:09

Insinuacije o mogućoj suradnji s bivšim prvim potpredsjednikom Vlade demantirao je.

Sedmi hrvatski Dan mimoza obilježio se i na zagrebačkom Cvjetnom trgu gdje su građani u borbi protiv raka vrata maternice mogli pomoći kupnjom upravo tog žutog cvijeta.

- U Hrvatskoj se svaki dan jednoj ženi otkrije rak vrata maternice, a svaki treći dan od te bolest umre jedna žena - rekao je predsjednik Hrvatske lige protiv raka, Damir Eljuga.

Osim građana, mimoze su kupili i zastupnici gradske Skupštine, ministar Gordan Maras, izaslanik predsjednika Ive Josipovića te gradonačelnik Milan Bandić.

- Naše zdravlje naša je zadaća - rekao je gradonačelnik koji je na novinarska pitanja o tome zašto nije vjerovao da je Radimir Čačić izbačen iz HNS-a rekao kako ne vjeruje ni sada, a "gospoda iz HNS-a tek će za šest mjeseci vidjeti što su učinila".

Na Svečanoj akademiji u povodu obilježavanja 70. jubilarne obljetnice Desetog korpusa Zagrebačkog u organizaciji Saveza antifašističkih boraca i antifašista kazao je Bandić pak da je Čačić "kao Isus".

- Sad kada su ga razapeli, shvatit će što su učinili, kazao je Bandić, prenosi HRT.

Insinuacije o mogućoj suradnji s bivšim prvim potpredsjednikom Vlade demantirao je.

>>Čačić kao Sanader ili kao Glavaš?

>>Pusić o izbacivanju: Kolega Čačić doveo se u ovu situaciju svojim postupcima

Komentara 14

Avatar gladnijura
gladnijura
17:17 18.01.2014.

Kak vele da su bivši pušači najvatreniji nepušači, tak isto i bivši komunisti postaju najžešći katolici.

MO
moskito
19:58 18.01.2014.

Ma kako Bandic se osudi usporediti jednog kriminalca, ubicu. zatvorenika, lazljivca sa Isusom ? Uskoro ce dobiti kaznu za to nek zna. Posao je putem koji vodi u pakao, sigurno ?

Avatar tajar
tajar
19:57 18.01.2014.

A Banić bi mogao doživjeti sudbinu Sv. Dizma, da parafraziram nesuđenog gradonačelnika Republike Hrvatske!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije