Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poruka navijačima

Bandić: Nemojte da pobjedu vatrenih zasjene ekscesi

bandić (1)
Robert Anić/Pixsell
22.03.2013.
u 12:09

Pokažimo svoje pravo lice – lice gostoljubivoga, otvorenoga, kulturnoga i europskoga Zagreba, lice kojim se ponosimo te šarm koji osvaja, a naše goste potiče da nam se uvijek iznova vraćaju, apelirao je na sugrađane gradonačelnik

U povodu održavanja kvalifikacijske utakmice za Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu 2014. između Hrvatske i Srbije, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uputio je apel navijačima.
Poruku navijačima prenosimo u cijelosti:

Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, dragi navijači!

Večeras ćemo prisustvovati nogometnom spektaklu na Maksimirskom stadionu, utakmici najbolje hrvatske selekcije s nogometnom reprezentacijom Srbije. Znam da će podrška našoj ekipi biti veličanstvena i gromoglasna, da će ambijent prepunog stadiona biti velika podrška našim vatrenima, i uvjeren sam da će sve to proteći u pravoj sportskoj atmosferi, u druženju koje će iskriti pozitivnom energijom i zadovoljstvom.

Zato još jednom apeliram na sve navijače, na Zagrepčanke i Zagrepčane i naše goste, da u takvom ozračju, bodreći svoje i poštujući protivnika, pokažemo svoje pravo lice – lice gostoljubivoga, otvorenoga, kulturnoga i europskoga Zagreba, lice kojim se ponosimo te šarm koji osvaja, a naše goste potiče da nam se uvijek iznova vraćaju.

Ne dopustimo da večerašnja utakmica i pobjeda vatrenih bude zasjenjena bilo kakvim ekscesom koji bi bacio u drugi plan ono sportsko i pozitivno.

Sretno, vatreni!

>>Pratite uživo: Raspjevani navijači okupirali centar Zagreba

>>Bandić od Karadžića dobio dres srbijanske reprezentacije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije