Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritična masa

'Bandić nam je obećao magistralu dugu 7 km, ali od toga još ništa'

Prosvjed biciklista (1)
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
14.10.2013.
u 15:20

Iako skraćenom rutom, u kabanicama su od Muzeja Mimara biciklisti su vozili preko Džamije do Ribnjaka, gdje su nastavili okupljanje u Domu održive mobilnosti.

Jaka kiša nije spriječila pedesetak biciklista da gradske vlasti upozore na nedostatak biciklističke infrastrukture. Iako skraćenom rutom, u kabanicama su od Muzeja Mimara vozili preko Džamije do Ribnjaka, gdje su nastavili okupljanje u Domu održive mobilnosti.

 – Gradonačelnik nam je obećao i magistralu dugu sedam kilometara od Trga Francuske Republike do Maksimira, no od toga očito još ništa – kazala je Tena Šarić iz Sindikata biciklista, koji je skup po nazivom “Kritična masa: svjetlom do spasa” i organizirao.

>>Prosvjedna vožnja biciklima kao upozorenje vladajućima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije