Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradska skupština

Bandić najavio razvoj sporta, a HDZ-ovac Mikulić pitao kako kad većina novca ide za Arenu

skupština zastupnici
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
11.06.2015.
u 12:40

U Skupštini su prije sjednice popričali predsjednik Uprave holdinga Dejan Fičko s donedavnom Bandićevom zamjenicom Sandrom Švaljek

Sport u svakom Mjesnom odboru, na vlastitim igralištima te mogućnost što većeg bavljenja amaterskim sportskim aktivnostima ono su za što će se zalagati gradonačelnik Milan Bandić, najavio je to  na sjednici Gradske skupštine koja se trenutno održava na temu zagrebačkog sporta.

Koliko se ulaže u sport objasnio je pročelnik nadležnog gradskog Ureda.

- 220 milijuna kuna godišnje iznos je koji se daje za sportske aktivnosti - rekao je Lovrić, dok he HDZ-ov zastupnik Andrija Mikulić ispričao kako najviše tog novca odlazi na najam dvorana, ponajprije Arene Zagreb, a nakon toga za sam sport.

Koji je krajnji cilj analize sporta danas, u konačnici se, istaknuo je Davor Bernardić iz SDP-a, uopće ne vidi.

- Kako razvijati sport sa smanjenim sredstvima, kako riješiti pitanja dugova klubova te kako svakom djetetu omogućiti da se bavi sportom - pita se Bernardić.

Gradonačelnik Bandić, iako je bilo planirano da prvi govori o sportu, zastupnicima će se obratiti na kraju.

Podsjetimo, za sutra je najavio smjenu vodstva Holdinga, a predsjednik Uprave Dejan Fičko prije početka sjednice popričao je s donedavnom Bandićevom zamjenicom Sandrom Švaljek, za vrijeme čijeg vođenja Grada je odabrana nova Uprava zagrebačkog komunalnog diva.

Komentara 1

BU
bubimima
17:39 11.06.2015.

Pa zar se Arena ne izdržava sama?! Ili je ipak to jedan od mauzoleja Bandića, Sanadera ...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije