Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nosit ću ih na duši'

Bandić na Soundsetu: U ponedjeljak smjenjujem upravu Zagrebačkog holdinga!

Milan Bandić na Soundsetu
Foto: Soundset Plavi
13.06.2015.
u 10:38

Bandić je i komentirao navode da planira smjenu i direktora nekoliko podružnica

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, gostujući u Miščaflu Soundset Plavog, najavio je smjenu uprave Zagrebačkog holdinga u ponedjeljak 15. lipnja. 

Na upit što će se dogoditi ako Uprava Holdinga odbije odreći se menadžerskih ugovora odnosno više milijunskih otpremnina, Bandić je odgovorio:

- Oni su to odbili, a onda se zna što slijedi. Taj posao ćemo završiti u ponedjeljak na Skupštini trgovačkog društva, prethodno Nadzorni odbor odradio je svoj dio posla i u ponedjeljak ćemo donijeti odluku. Ja nikoga ne smjenjujem, svatko sebe postavlja i smjenjuje. Oni su sami sebe otpisali. Neka traže menadžerske ugovore kod nekoga drugoga. Treba korespodirati s vremenom. Trenutno to ne možemo prihvatiti iz dva razloga: Prvi je što Holding obavlja 85% posla za Grad, to nije menadžerski posao, te vrši javnu komunalnu uslugu građanima, a drugi je što u situaciji krize i recesije ne može pasti na plodno tlo da netko traži 600 tisuća kuna ako bude prije smijenjen. Žao mi je što ću ih od ponedjeljka nositi na duši i što nisu razumjeli poruku, ali onog trenutka  kada su to odbili sami su sebi potpisali sudbinu.

Bandić je i komentirao navode da planira smjenu i direktora nekoliko podružnica, spominju se imena čelnice Čistoće Gordane Krajne, šefice Zagrebačkog velesajma Marine Pavković te šefa Zagrebačkih cesta Alena Gospočića te je naglasio da "za to treba pričekati  kraj idućeg tjedna."

>>Bandić najavio veliku čistku u Zagrebačkom holdingu

>>Optužnica otkrila zanimljive detalje: Stan Milana Bandića povezan s Paronom

 

Komentara 28

Avatar liquidsky
liquidsky
15:15 13.06.2015.

Ma kaj se pjenite, Bandić samo dokazuje moć koju zahvaljujući lošim zakonima i nedostatku osobne časti uspijeva i dalje konzumirati. Napravit će daljnju štetu gradskoj imovini i pojedincima ali ipak će zbog svega ovoga skončati ili u zatvoru ili će prije toga doživjeti neku aneurizmu pa završiti svoj život prije nego se nada. Bandić se poput smrtno ranjene zvijeri rita nogama, grize i predstavlja autoritetom. što više odavno nije čak ni svojim slugama. Bandić je zombi koji se simbolično i doslovce raspada do konačnog kraja.

RI
risingsun
20:31 13.06.2015.

Zaustavite vise Milana Bandica. Steta i sramota koju je taj covjek ucinio nasem glavnom gradu je nemjerljiva. Sramota i za grad i za drzavu. Kako covjek sa kaznenim prijavama moze donositi bilo kakve odluke koje se ticu gradjana???

RI
rinam1952
12:05 13.06.2015.

Da zapoćetak smjeni samog sebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije