Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
po hitnom postupku

Bandić: Ispunjeni su preduvjeti za spas Cibone. Idemo to riješiti!

Milan Bandić Jurica Meić Zoran Šprajc Morana Paliković Gruden Goran Radman Branko Mijić Nataša  Ban Leskovar
Foto: Pixsell
31.05.2014.
u 13:48

Materijal od 300-tinjak stranica kojeg su skupštinari dobili prekasno u svoje klupe velik je, kažu, za donošenje bilo kakvih odluka te su tražili kratku pauzu da bi barem dijelom proučili ono o čemu će odlučivati

Sjednica Gradske skupštine zakazana za danas nije ni počela, a već je proglašena prva 30 minutna stanka. Razlog tome je potreba da se u dnevni red po hitnom postupku razmotri prijedlog i donese zaključak o sklapanju nagodbe u postupku mirenja pred trgovačkim sudom radi rješavanja odnosa između Grada Zagreba i košarkaškog kluba Cibone.

Materijal od 300-tinjak stranica kojeg su skupštinari dobili prekasno u svoje klupe velik je, kažu, za donošenje bilo kakvih odluka te su tražili kratku pauzu da bi barem dijelom proučili ono o čemu će odlučivati. Naime, prema nagodbi Cibona će darovati Gradu prostorije u kompleksu Savska koje posjeduje pri čemu bi se tako riješili svojih dugovanja Gradu. Hitnost odluke opravdana je postignutim dogovorom dviju strana te potrebu za žurnom konsolidacijom poslovanja kluba prije početka nove natjecateljske sezone u kojoj bi klub natjecanje trebao započeti neopterećen postojećim dugovanjem.

- Ako ste a priori protiv ove odluke recite to otvoreno da ne gubimo vrijeme. Budite svjesni da su ispunjeni preduvjeti za spas Cibone. Idemo to riješiti - rekao je gradonačelnik Milan Bandić. Nakon 30 minuta stanke, skupštinari će se vratiti u svoje klupe i izglasati dnevni red nakon čega će napokon započeti radni dio 14. sjednice gradske skupštine.

>>Bandić: Moramo se zapitati kakav ćemo Zagreb ostaviti mladima

Komentara 5

LO
lovroufc
19:59 31.05.2014.

jones, večernjak proizvodi hiperinflaciju članaka o Bandiću jer moraju nahraniti komentatorske pljuvačke trollove poput tebe.

SA
samodinamo
09:51 02.06.2014.

jones,Banderas je gospodin za pljuvače poput tebe!

ZJ
Zjako
20:20 31.05.2014.

Glupost ! opet bude trošio novac gradjana i sanirao privatni klub i dugove da dobije proviziju. Cibona je bila nekad nešto sad više nevredi i koji je razlog da se troše novci zbog 20-tak ljudi koji igraju košarku , boljelje ukrpajte ceste ili popravite tračnice ispred iste te cibone da nas neljuljaju u tramvaju. Zaposlite mlade da rade a ne da mala skupina baca basket dok globalno nitko nema koristi od toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije