Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival nogometa

Bandić: Idem u Brazil na polufinale, do tada gledam utakmice s Ćirom na Bundeku

ćiro
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/2
10.06.2014.
u 17:30

U sklopu sportsko-glazbene manifestacije na Bundeku će se održati i brojni koncerti, a prvi će u četvrtak održati Mate Mišo Kovač

Svi koji žele pratiti Svjetsko nogometno prvenstvo na otvorenom, uz obilje hrane i pića, ozbiljno mogu računati na Bundek gdje će od četvrtka biti organizirano praćenje utakmica iz Brazila u sklopu Festivala nogometa Bundek 2014.

Uz veliki videozid na otvorenom, građani će utakmice moći pratiti i u lijepo uređenom navijačkom šatoru, kamo neće moći jedino za vrijeme utakmica koje će igrati Vatreni, jer će tada biti rezerviran za VIP-goste.
Utakmice će na Bundeku gledati i legendarni Miroslav Ćiro Blažević, koji je uz gradonačelnika Milana Bandića bio na predstavljanju programa.

– Bundek mi je jako drag i zahvaljujem gradonačelniku što ga je uredio, a budući da planiram dugo živjeti, nadam se da ću imati priliku pokrenuti inicijativu da ga nazovemo po Bandiću kada njega više ne bude – našalio se Ćiro. Dodao je da Bundek voli toliko da će i prvu utakmicu u kojoj će pobijediti Vatreni gledati baš na Bundeku. Gradonačelnik je kazao da je sve moguće jer je lopta okrugla, a uvijek treba očekivati najbolje.

Foto: Daniel Kasap/Pixsell

– Uz disciplinu koju je uveo Niko Kovač, a koju je stekao u Njemačkoj, i talent naših dečki koji će gristi travu do 90-e minute, ne sumnjam u ishod, a kad dođu u polufinale, idemo u Brazil – najavio je Bandić. Tako bi i on mogao, kao i premijer, prema dalekoj Južnoj Americi jer, kako kaže, dolaskom u finale ''vrag je odnio šalu''.

Najavio je i da će Zagrepčani osim na Bundeku utakmice moći gledati i na Trgu bana Jelačića i Trgu Krešimira Ćosića te da će on biti na sva tri mjesta ''pomalo''.

U sklopu sportsko-glazbene manifestacije održat će se i brojni koncerti, a prvi će u četvrtak održati Mate Mišo Kovač. Osim gledanja nogometa, građani, posebno djeca, moći će i sami zaigrati na improviziranom stadionu.

Komentara 7

DA
Dagobert
22:18 10.06.2014.

Bandicu sto je s krivotvorenim Diplomama!!! Doköe si stigao i kad ces nas sve izvjestiti.Daj pozuri izgizao sam vec cijlu donju usnu od nestrpljenja!!!

BO
bosutska
21:37 10.06.2014.

I opet se taj Ciro doklatio u Zagreb

MA
markopa
19:15 10.06.2014.

ludi-kekec007, ti si ljubomoran i nervozan jer si usamljen i ne izlaziš iz svoje šupice po cijele dane. Mogu misliti kak ti je danas i kak se kiseliš u smrdljivom znoju doma. Prije si dežurao po cijele dane na portalu jutarnji, a sad si se prebacio sa svojim komentarima na večernjak. Baš si jadan, usamljen i zgubidan! I da, imaš hrpu klonova i na ovom portalu, ali uvijek prepoznatljiv primitivni stil komentiranja! Odi se liječiti, potraži pomoć jer se uništavaš čovječe, ne možeš cijeli život kometirati zgubidanski po portalima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije