Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bandićeva reakcija

Bandić: Huligane u zatvor, ali BBB neću izbaciti iz gradskih prostora

Dinamo Hajduk
Marko Lukunić, Goran Stanzl /Pixsell
03.05.2010.
u 15:54

Mašući fotografijom oca koji u naručju čuva svoju djevojčicu usred potpunog meteža rekao je: Dosta mi je ovakvih slika! Očekujem hitnu izmjenu zakona!

Kao gradonačelnik i počasni predsjednik Dinama osuđujem kriminalno ponašanja huligana prije, tijekom i nakon subotnje utakmice kojoj sam i sam nazočio. Zaprepašteno sam gledao kako roditelji štite svoju dječicu i bježe s tribina bojeći se nasrtaja huligana – rekao je danas Milan Bandić.

Mašući pred kamerama fotografijom oca koji u naručju čuva svoju djevojčicu usred potpunog meteža rekao je:
– Dosta mi je ovakvih slika! Od resornih ministarstava i premijerke očekujem hitnu izmjenu zakona kako bi se ove divljake kažnjavalo kaznenim zakonom i dugotrajnim zatvorskim kaznama.

Ipak, Bad blue boyse ne misli izbaciti iz prostora u samom središtu Zagreba koje su dobili od Grada.

– Neću izbacivati BBB-ovce iz gradskih prostora. Ne bi to pomoglo. Ne mogu svi odgovarati, već pojedinci koji prave nerede – rekao je Bandić. Upitan je li ikada od policije zatražio popis huligana koji učestalo prave nerede i jesu li neki od njih možda i članovi navijačkih udruga koje financira Grad, Bandić je rekao da ne raspolaže takvim informacijama.

Doznajemo da su jutros Bandiću njegovi suradnici sugerirali da BBB-ovce izbaci iz gradskih prostorija u Zvonimirovoj 24 i Draškovićevoj 23, ali ih je gradonačelnik “otpilio”.

Komentara 17

BL
Bluno
22:32 03.05.2010.

Bad Blue Boys Zagreb svaka čast na tekstu vjerujem ti svaku rečenicu ali kada djeluje interventna policija ona ne gleda ko je kriv a ko se slučajno našao tamo, oni su trenirani da smire masu i nema tu mjesta razmišljanu i analiziranju situacije.

OV
over
11:28 04.05.2010.

ma kakav zatvor... bandu zaposliti u javnim radovima dok ne odrade svu stetu koju su napravili (barem onu materijalnu)!

UK
Ugo Kajvez
20:47 03.05.2010.

03.05.2010. u 19:16h Bad Blue Boys Zagreb . Više vjerujem BBB-ima nego banditiću i japanki kokos ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije