Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zlatna koka'

Bandić Gunjanima daruje 18.000 pilića. I hranu za njihov prirast

bandić
Foto: Pixsell
1/2
16.03.2016.
u 15:18

Ovo nije prva Bandićeva donacija istočnoslavonskoj općini teško pogođenoj u poplavi pretprošloga svibnja. Tako je stanovnicima poslao 60 hladnjaka, a djeci je za Svetog Nikolu nosio darove

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić odlučio je biti široke ruke prema stanovnicima Gunje pa će svakoj od 600 obitelji kojima su 2014. poplavile kuće darovati po 30 komada pilića, odnosno ukupno 18.000 komada

Riječ je o jednodnevnim pilićima, odnosno, tek izleglima pa će uz svako pile Bandić poslati i hranu i vitamine kako bi izrasli u zdrave i lijepe kokoške i pijetlove. Donacija će koštati 165.000 kuna, iz čega proizlazi da jedno pile košta 9 kuna. 

- Nabavljene piliće poklonilo bi se obiteljima općine Gunja i to 600 obitelji, svakoj po 30 komada s pripadajućom hranom, a sve kako bi se ovakvom donacijom olakšao položaj obitelji stradalih u katastrofalnoj poplavi čije se posljedice i danas osjećaju - stoji u odluci gradonačelnika Bandića. 

Inače, ovo nije prva Bandićeva donacija Gunji. Tako je stanovnicima u srpnju 2014. poslao 60 hladnjaka, a djeci je za Svetog Nikolu nosio darove. 

Zacijelo i zbog Bandićeve velikodušnosti, načelnik poplavom stradale Općine Gunja Hrvoje Lucić početkom ove godine izašao je iz SDP-a i prešao u stranku RIS Milan Bandić 365. Sa sobom je povukao još 300 članova SDP-a. 

-Bandić je sigurno desetak puta došao za vrijeme poplava u Gunju. Dvije godine su sva djeca iz osnovne i srednje škole dobivala udžbenike, pomagao je i penzionerima, i tako dalje. Grad Zagreb je stvarno pomogao - kazao je tom prilikom Lucić.

>>U Slavoniji: 'Gradonačelnik Bandić još nije bacio koplje u trnje'

>>Načelnik Gunje prebjegao prijatelju Bandiću

Komentara 17

PA
Pape5
17:31 16.03.2016.

Uvijek je hvale vrijedna svaka pomoć unesrećenima.

KA
kažemja
17:14 16.03.2016.

Sve je to lijepo i krasno, samo treba ispraviti naslov. Građani grada Zagreba , koji plaćaju najveći prirez u Hrvatskoj su donirali ovo sve što Bandić pripisuje sebi i diže rejting na našim leđima.

Avatar Vucibatina
Vucibatina
16:07 16.03.2016.

Čijim novcem je to platio ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije