Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novac sa sljemena

Bandić gradi bazene. Lokacije: Črnomerec, Špansko i Dubrava

Bazen
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
04.01.2014.
u 08:45

Trenutni plan je da se bazen u Španskom gradi na mjestu gdje je sada karting staza uz Zagrebačku aveniju

– Novac planiran za održavanje Snježne kraljice preusmjerit ćemo u razvoj zagrebačkog sporta – poručio je gradonačelnik Milan Bandić netom što je objavljeno kako se ove godine sljemenska utrka po prvi put neće održati. Presudilo je vrijeme.

Ipak konkretne prijedloge gdje bi se taj novac mogao uložiti gradonačelnik tada nije znao nabrojati. Sve do jučer, kada je za Radio Sljeme izjavio da će se tih šest do sedam milijuna kuna, koliko Grad svake godine daje za Snježnu kraljicu, uz ono što daje i Turistička zajednica grada Zagreba, uložiti u prioritete. A to su bazeni.

– Črnomerec, Špansko, Dubrava, to su tri mjesta na kojima treba graditi bazen – poručio je gradonačelnik.Njegova izjava sa zadovoljstvom je primljena kod predsjednika vijeća gradskih četvrti Stenjevec.

– Trenutni plan je da se bazen u Španskom gradi na mjestu gdje je sada karting staza uz Zagrebačku aveniju. To je gradsko zemljište, a njima 1. siječnja 2015. godine istječe i koncesija – kaže Vladimir Andrić, predsjednik četvrti Stenjevec.Lokacija za gradnju bazena na Črnomercu nije još poznata, osim da to mora biti gradsko zemljište.

Komentara 30

Avatar Atom6369
Atom6369
20:47 04.01.2014.

Daj napravite žičaru na Sljemenu!

Avatar comandante
comandante
09:57 05.01.2014.

Jos nesto, neka Banditic napravi jos fontana koje ionako sluze mnogima za kupanje, prava slika metropole!!!! Naravno fontane ce raditi tvrtka rodjaka odozdo!!!

Avatar comandante
comandante
09:55 05.01.2014.

Bas je dobar taj Bandic, milostiv, eto nakon par dana udostojio se objaviti kome ce pokloniti svoj, krvavo steceni novac!!! Opasno je ovakvim tipovima dozvoliti da raspolazu budzetom od miliardu eura!!!! Sada se vidi sta se sve moze napraviti umjestoo usiljene, nepotrebne, neprirodne cirkusiade za FIS i sacicu komleksasa na Sljemenu, napravite žičaru, multifunkcionalne dvorane za treninge, vrtice, skole.....i opametite se i ne glasajte za ovog klauna i njegovu kliku!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije