Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gradonačelnikov doček

Bandić na Sljemenu tulumario sa studentima ekonomije

milan bandić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/25
01.01.2014.
u 08:40

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić svoje je društvo okupio u Gradskoj kavani, a i ove je godine obavio svoj tradicionalni obilazak

Uz tisuće Zagrepčana, Novu godinu na glavnom gradskom trgu dočekao je gradonačelnik Milan Bandić koji je svoje društvo okupio u Gradskoj kavani. Ondje je proveo najmanje vremena jer je prvo obišao beskućnike u gradskom prenoćištu u Kosnici, kao i ranijih godina, a potom i dežurne ekipe Hitne pomoći, vatrogasaca i policije.

- Zasad je sve mirno, a pravi posao očekujemo iza 1 sat poslije ponoći, kada počinje pakao. Upravo zbog ranijih iskustava i ove smo godine pojačali broj dežurnih ekipa kako bi mogli izaći na pozive - kazao je ravnatelj Hitne pomoći Dubravko Huljev dva sata prije ponoći.

Ni policija ni vatrogasi nisu imali većih intervencija do ponoći.

Milan Bandić tradicionalno je beskućnicima osobno servirao silvestarsku večeru. Ove godine na trpezi se našao odojak.

- Nažalost i u Zagrebu, kao i u drugim svjetskim gradovima, unatoč napretku, ima i onih koji se nisu snašli, a naša je zadaća da im omogućimo barem privremeno krov na glavom. Želim im da ih iduće godine kada se ovdje vratim bude što manje - rekao je tom prilikom Bandić.

Nakon što je obišao hitne službe gradonačelnik je Novu godinu dočekao na glavnom trgu i čestitao svima.

- Želim svima sve najbolje, zajedno sa svim gradskim pročelnicima. Čestit Božić i sretnu Novu godinu svima - kratko je kazao Bandić na Trgu bana Jelačića gdje su se građani okupili na velikom dočeku 2014. na otvorenom.

Potom je otišao na Sljeme u planinarski dom Runolist gdje je studentima ekonomije na čiji je tulum bio pozvan također čestitao Novu godinu.

Komentara 9

PR
Prunus
13:19 01.01.2014.

Bandić je uvijek među građanima, zato i je trn u oku svojih bivših drugova, odnosno lažnih socijaldemokrata.

LO
lopti28
13:10 01.01.2014.

Lijepe su ove studentice,posebno mi se sviđa ova u crvenoj košulji.

Avatar Idler 3
Idler 3
11:51 02.01.2014.

Ma super, Obećanko u svom stilu sam me nekaj muči. Kaj ak Perković propjeva pa spomene i neke predratne referente koji su se strelovito uspeli na partijskoj ljestvici !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije