Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorenje

Baltazar otvorio ljetni filmski festival na Gradecu

15.07.2014., Zagreb - Prva projekcija nove sezone ljetnog kina Gradec.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
16.07.2014.
u 09:19

Započela peta po redu sezona Ljetnog kina Gradec. Program traje do 31. kolovoza, a prikazat će se čak 52 filma, među njima i jedan poseban - "Družba Pere Kvržice"

Projekcijom filma iz 1973. godine "Kužiš, stari moj" Vanče Kljakovića sinoć je službeno započeo program Ljetnog kina Gradec.

S malom inovacijom - a to su filmovi o najpoznatijem profesoru Baltazaru koji su bili uvertira u ovogodišnji filmski festival. Peta je to sezona kina na otvorenom koju je dosada posjetilo više od 50 tisuća gledatelja, a i sinoć su sve stolice na malom platou uz Gornjogradsku gimnaziju bile zauzete. Pogledati hrvatske filmove koji su pomalo zaboravljeni, bila je prava zabava.

- Bili smo i lani, a i ove godine planiramo otići na nekoliko filmova - kazao je Vladimir Milić koji je Gradec došao sa suprugom. Ove godine prikazat će se više od 150 sati filmskog programa iz 13 zemalja, a posjetitelji će moći svoje utiske, kao i želje koji film žele pogledati iduće godine napisati u Knjigu dojmova.

Program traje do 31. kolovoza, a prikazat će se 52 filma, među njima i jedan poseban "Družba Pere Kvržice" koji će biti biti prikazan 10. kolovoza. Sve projekcije počinju u 21 sat i besplatne su.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije