Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi bi se vozili

Bake i djedovi napravili gužvu u tramvaju, ZET moli za strpljenje

veseli tramvaj (1)
Petar Glebov/Pixsell
28.12.2012.
u 14:31

Velik interes vlada za vožnju ZET-ovim Veselim božićnim tramvajem pa mole za razumijevanje ako se ne uspije kupiti karta baš za planiranu vožnju

Veseli božićni tramvaj izazvao je pravu pomutnju među djedovima i bakama koji na vožnju i druženje s Djedom Mrazom žele povesti svoje najdraže. Stoga su iz ZET-a, koji atraktivnu vožnju organizira već niz godina, putnike namjernike zamolili za strpljenje. 

– Molimo roditelje, djedove, bake i ostale u pratnji djece za strpljenje i razumijevanje ako kartu ne uspiju kupiti baš za termin koji su planirali. Slobodnih mjesta sve je manje, upravo zbog vrlo velikog zanimanja za vožnju – apeliraju u ZET-u.

U tramvaju djecu zabavljaju Djed Mraz i njegovi pomagači, gosti, dobre vile i vilenjaci. Uz pjesmu i zabavu, tijekom vožnje, svako dijete dobit će dar od Djedice.

Provozati s Djedicom  može se sve do 6. siječnja, tramvaj vozi svakih pola sata – radnim danom od 12 do 19 sati, vikendom od 10 do 19.30 sati. Karta stoji 25 kuna. 

Na Novu godinu, u utorak 1. siječnja, Veseli božićni tramvaj neće voziti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije