Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav lik

Automobil naletio na dijete koje je prelazilo zebru u Novom Zagrebu, policija traži svjedoke

Policijska traka
Ivo Cagalj/PIXSELL
11.02.2024.
u 10:34

Kako javljaju iz PUZ-a, riječ je marki automobila Renault Megane srebrne boje

Zagrebačka policija u potrazi je za svjedocima prometne nesreće koja se prije nekoliko dana dogodila u Novom Zagrebu. U petak je, naime, oko 10.40 sati, na raskrižju Avenije Većeslava Holjevca i Islandske ulice automobil naletio na dijete.

Dijete je prelazilo kolnik Avenije Većeslava Holjevca po obilježenom pješačkom prijelazu. Kako javljaju iz PUZ-a, riječ je marki automobila Renault Megane srebrne boje.

-Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće pozivamo svjedoke da se jave na broj telefona 01/6530 870 ili 192-poručuju iz policije.

VIDEO: Velimir Zajec za Večernji list: Dinamu ću vratiti identitet, a želim i Zvonu Bobana

Komentara 5

DU
Deleted user
10:55 11.02.2024.

Na tom semaforu stalno prolaze kroz crveno i često se događaju nesreće. A semafor je uz to još loše reguliran jer je istovremeno zeleno pješacima i desnom skretanju a promet je gust. Samo kamere tu pomažu.

MD
miko.damir
21:23 13.02.2024.

Hrvoje2018, kako god da je došlo do nezgode, ali vozač je pobjegao s mjesta nesreće, znaš šta to znači ?

HR
Hrvoje2018
19:48 11.02.2024.

Automobil je naletio na dijete ili je dijete istrčalo pred automobil? Etiketirati vozača sa "kakav lik" u trenutku u kojem se utvrđuju okolnosti događaja o ovako osjetljivoj stvari mi se čini blago rečeno neprofesionalno. Iskreno se nadam da je dijete dobro i da uz objektivne svjedoke postoje i kamere kako bi se rasvijetlilo što se točno dogodilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije