Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNO ISKUSTVO

Autobus vozio 110 km/h: 'Mogli smo svi zajedno poginuti'

autobus
Foto: Screenshot Youtube
1/2
17.02.2016.
u 17:46

"Na istom mjestu prije mjesec dana doživio sam slično iskustvo kao putnik u autobusu iste tvrtke"

Na cesti Velika Gorica-Sisak čitatelj je snimio autobus koji je vozio čak 110 km/h, iako je na prometnici brzina ograničena na 80 km/h, a vožnju nije prilagodio ni vremenskim uvjetima na cesti, piše cityportal.hr. Kako im javlja čitatelj Luka (podaci poznati redakciji), prometnica je bila mokra i skliska. Na snimanje se odlučio jer, kako ističe, autobus iste prijevozničke tvrtke sustavno pretječe vozila i divlja po cesti.

“Na istom mjestu prije mjesec dana doživio sam slično iskustvo kao putnik u autobusu iste tvrtke. Naime, vozač je velikom brzinom pretjecao zadružni traktor s priključkom za oranje koji je istodobno prelazio na suprotan trak da bi zaobišao drugi traktor. Pritom je kočio kako bi izbjegao sudar. Bio sam šokiran jer smo mogli svi zajedno poginuti”, ispričao nam je čitatelj.

Cijeli tekst možete pročitati ovdje.

>> Ima dana kad i ti ZET-ovci prema nama ispadnu neki dobri ljudi

>> Neka Bandić 365 dana putuje u Sesvete ako ima živaca

Komentara 23

Avatar _Hedon_
_Hedon_
19:11 17.02.2016.

Šokira me ovaj koji vozi a snima mobitelom

SQ
squalus
18:43 17.02.2016.

Pazi naslova "Šokantno iskustvo". Čovjek bi pomislio da je autobus u punoj brzini pokosio 10-ak ljudi na pješačkom prijelazu. Čovjek na potpuno ravnoj cesti vozi oko 100 km/h. S 10% tolerancije gotovo da i nije u prekršaju. A vozač automobilala je u prekršaju jer koristi mobitel za vrijeme vožnje. Nadam se da će dobiti kaznu!

ZB
zgrada_bez_parkinga
18:44 17.02.2016.

Ja ovdje ne vidim nista sto bi moglo ugroziti putnike u saobracaju. Nikakve veze s tekstom ..... a autobus ide 100 km/h kao i automobili jer je ravnica bez nekih naglih zavoja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije