Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezgoda

Auto upao u tračnice u remontu, tramvajski promet u zastoju

tramvajska pruga,remont pruge
Patrik Macek/PIXSELL
25.06.2012.
u 21:44

Osobni automobil uletio je na tramvajsku prugu u remontu na križanju Maksimirske i Svetica

Osobni automobil uletio je na tramvajsku prugu u remontu na križanju Maksimirske i Svetica u Zagrebu u ponedjeljak navečer.

Nezgoda je prošla bez ozlijeđenih, no od 20.47 sati tramvajski promet u smjeru istoka je u zastoju, javlja PU zagrebačka.

Ključne riječi

Komentara 2

CH
chemica
23:12 25.06.2012.

Koji u nizu? Da je prvi dan, ne bi reč rekel, ali ovo je raskopano već par tjedana. Ima pacijenata među nama, ima. Onih neuračunjivih desetak posto populacije kojima se uvijek žuri pa smatraju sasvim normalnim da zaobilaze "bedake" koji mirno čekaju u koloni. Ma nema bolje kazne. Kakva murija. Kada ti se tutač usidri na tračnicama...Vjerojatno tek onda shvatiš gdje si šupalj. Mada, mogla bi policija i malo češće kažnjavati likove koji "ne znaju" čemu služi žuta traka. Staviš patrolu i u par sati si zarade plaću. Ovako...Ukažu se jednom ili dva puta mjesečno na jednoj od najfrekventnijih gradskih prometnica pa divljaci moraju naučiti na teži način. Možda je gužva, možda skidamo sve zvijezde s nebesa dok čekamo u koloni, ali prizor kada se mulac nasuče na otkopanim tračnicama...NEPROCJENJIVO.

MI
Milkica
23:39 25.06.2012.

Opet je jedan bil "pametan". Tak mu i treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije