Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Autentični irski ples u srcu Zagreba

Skelly Dancer je direktan nasljednik poznate škole irskog plesa Irish Maiden, koju je vodio Irac Paul O' Grady
08. siječnja 2019. u 14:26 670 prikaza
Autentični irski ples u srcu Zagreba
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/3

Dva puta tjedno, na dvije lokacije u Zagrebu, u susjedstvo se prolijevaju zvuci violine, frulice i plesnih cipela. Radi se o redovnim satovima plesne škole Skelly Dancer, koja okuplja sve zaljubljenike u druženje, zabavu, opuštenu atmosferu i ples kojeg prati zarazno vesela glazba.

Autentični irski ples u srcu Zagreba | Autor : PROMO Foto: PROMO

Skelly Dancer je direktan nasljednik poznate škole irskog plesa Irish Maiden, koju je vodio Irac Paul O' Grady. Slavi tek godinu postojanja, ali broji mnoge iskusne plesače, kao i mnoge novopridošle zaljubljenike u čari irske tradicije. Glavni cilj škole nije samo upoznati i proširiti irsku kulturu, nego i održati na životu ljepote društvenog plesa. Dakle najvažnije je upoznati nove ljude, zabaviti se i nakratko zaboraviti na ostatak svijeta. Usput se, naravno, nauči i nešto novo, a irska kultura je uistinu bogata glazbom i plesom, tako da ima sasvim dovoljno materijala za one koji žele znati više!

Autentični irski ples u srcu Zagreba | Autor : PROMO Foto: PROMO

Doživljaj irskog plesa i autentične atmosfere irskih pubova ne može se prenjeti riječima. Stoga se uz redovne satove održavaju i druženja u pivnici i na koncertima, kao i javni nastupi na kojima se može vidjeti kako sve to točno izgleda.

Dodatne informacije mogu se naći na web ili facebook stranici škole Skelly Dancer. Najbolje je ipak pridružiti se ekipi utorkom u 18 sati, od 15.01., u Buena Vista Clubu Zagreb i iz prve ruke vidjeti zašto irski ples privuče toliko divnih ljudi najrazličitijih godišta i životnih priča! Početnici su uvijek dobrodošli!

Kontakt: soki@irskiples.com 
facebook.com/skellydancercroatia
irskiples.com

usporedila
Ella Dvornik objavila koliko zarađuju YouTuberi u Hrvatskoj: 'Pa kažu da nađeš pravi posao'
PBZ CROATIA OSIGURANJE
NIKA ISTRAŽUJE
Jesu li uplate u obvezni mirovinski fond moja imovina?