Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠRC Svetice

Atletsko natjecanje za osnovnoškolce od 3. do 6. razreda

djeca
Pixsell
05.06.2013.
u 09:26

Ovo jedinstveno atletsko natjecanje za osnovnoškolce od 3. do 6. razreda dosad je posjetilo šest najvećih gradova u Hrvatskoj te je privuklo više od 3000 natjecatelja.

Podsjetimo, prvo kvalifikacijsko natjecanje na rasporedu je danas, 5. lipnja na atletskom stadionu ŠRC Svetice, dok će se drugo natjecanje održati sutra, 6. lipnja, na atletskom stadionu ŠRC Mladost na Savi. Oba natjecanja počinju u 16 sati.

Ovo jedinstveno atletsko natjecanje za osnovnoškolce od 3. do 6. razreda dosad je posjetilo šest najvećih gradova u Hrvatskoj te je privuklo više od 3000 natjecatelja. Kroz ukupno sedam disciplina natjecatelji se natječu za veliko finale koje će se održati 3. rujna ove godine i to u sklopu jednog od najvećih sportskih događaja u Hrvatskoj – atletskog mitinga Borisa Hanžekovića. Prijave za natjecanje putem službene internet-stranice Lige  za Zagreb- Istok su završile, ali moguće je prijaviti se direktno na stadionu, sat vremena prije natjecanja.

>>Glazbeni osnovnoškolci pokupili pet prvih mjesta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije