Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Arhitekt Ivan Valek tvrdi da ga je Bandić prevario

Diplomirani inžinjer optužio gradonačelnika
14. prosinca 2016. u 12:17 6 komentara 1093 prikaza
 Sjednica Gradske Skupstine. Milan Bandi
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ivan Valek, diplomirani inženjer arhitekture, na adresu gradonačelnika odaslao je optužujuće pismo. Tvrdi da ga je gradonačelnik Bandić prevario i nije mu platio radove na fontanama na kojima ga je osobno angažirao. Ostao mu je dužan, kaže, 1,8 milijuna kuna, a dug je gradonačelnik poželio namiriti dodatnim radovima.

“Neplaćanjem poduzeće sada gurate u stečaj. Sramota. Dno dna, i to samo zato što vam nismo poklonili za bazen u Hercegovini, ni natkrivanje bazena za 58 tisuća eura koje ste me tražili kao ucjenu”, napisao je Valek. (lk)

Elipso

 • Avatar liquidsky
  liquidsky:

  Nemoguće je da je Bandić nekoga prevario. Narodski, "prevario" zamijenila bi riječ koja počinje slovom "z". Bandić je dobar, drag i pošten čovjek, on to nikada ne bi učinio. Zar ne?

 • tor:

  nisamgladan-lijepo si to sročio i ne čudim se komentaru ako nisi iz zagreba(u što sumnjam), ali mi predobro poznajemo situaciju u gradu i našeg gradonačelnika te stoga nemamo razloga ne vjerovati čovjeku koji se predstavio imenom i prezimenom. ako je ... prikaži još!e kleveta, neka ga banderas tuži.živi bili pa vidjeli!!!

 • MikiPrdekana:

  Bandic 16 godina vara sve gradane Zagreba pa ovaj jos jedan u nizu ne utjece na statistiku.