Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužbe u pismu

Arhitekt Ivan Valek tvrdi da ga je Bandić prevario

 Sjednica Gradske Skupstine. Milan Bandi
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
14.12.2016.
u 12:17

Diplomirani inžinjer optužio gradonačelnika

Ivan Valek, diplomirani inženjer arhitekture, na adresu gradonačelnika odaslao je optužujuće pismo. Tvrdi da ga je gradonačelnik Bandić prevario i nije mu platio radove na fontanama na kojima ga je osobno angažirao. Ostao mu je dužan, kaže, 1,8 milijuna kuna, a dug je gradonačelnik poželio namiriti dodatnim radovima.

“Neplaćanjem poduzeće sada gurate u stečaj. Sramota. Dno dna, i to samo zato što vam nismo poklonili za bazen u Hercegovini, ni natkrivanje bazena za 58 tisuća eura koje ste me tražili kao ucjenu”, napisao je Valek. (lk)

Komentara 6

Avatar liquidsky
liquidsky
18:40 14.12.2016.

Nemoguće je da je Bandić nekoga prevario. Narodski, "prevario" zamijenila bi riječ koja počinje slovom "z". Bandić je dobar, drag i pošten čovjek, on to nikada ne bi učinio. Zar ne?

TO
tor
15:49 14.12.2016.

nisamgladan-lijepo si to sročio i ne čudim se komentaru ako nisi iz zagreba(u što sumnjam), ali mi predobro poznajemo situaciju u gradu i našeg gradonačelnika te stoga nemamo razloga ne vjerovati čovjeku koji se predstavio imenom i prezimenom. ako jee kleveta, neka ga banderas tuži.živi bili pa vidjeli!!!

MI
MikiPrdekana
20:44 18.12.2016.

Bandic 16 godina vara sve gradane Zagreba pa ovaj jos jedan u nizu ne utjece na statistiku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije