Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do rukometnog prvenstva čeka se još semafor, prvi posjetitelji oduševljeni

Arena Zagreb - dvorana je lijepa i komforna

28.12.2008.
u 22:43

Arena Zagreb prošla je na testu! Dan nakon subotnjeg krštenja razgovarali smo s njenim graditeljem Igorom Oppenheimom, predsjednikom uprave Ingre.

– Zadovoljan sam jer je sve funkcioniralo besprijekorno. Takve su bile i reakcije naših gostiju, koji su, svi redom, Arenom oduševljeni – rekao je Oppenheim.

Kaže da će njegovi inženjeri tek napraviti sve analize, ali, koliko on zna, bitni nedostaci ne bi se trebali naći.

– Što se nas tiče, posao na Areni je manje-više gotov. Preostaje nam tek da do početka Svjetskog prvenstva montiramo središnji semafor – rekao je Oppenheim.

Semafor je već dopremljen u Zagreb, a izgleda kao oni iz američkih košarkaških dvorana. Pitali smo i kada će ispraviti nedostatke, odnosno montirati dijelove krovne konstrukcije koji nedostaju, zbog čega je Arena dobila tek privremenu uporabnu dozvolu na 90 dana.– Sve ćemo popraviti iduće godine, kako uostalom i piše u dokumentaciji – kaže Oppenheim.

Izgledom Arene oduševljeni su bili gotovi svi posjetitelji s kojima smo razgovarali za subotnje utakmice. Impresionirani su njezinom prostranosti i komforom. Prigovaraju samo što se nigdje nisu mogli kupiti sendvič i pivo, a da nije bezalkoholno.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije