Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za samo tri dana

Adrenalinski vikend na Sljemenu: Sonyjev Ready.Steady.Action

sony
Sony
12.06.2013.
u 12:01

Natjecatelji utrka na Ready.Steady.Action eventu imat će priliku osvojiti mnoge vrijedne nagrade, kao što su vrhunski modeli Sonyjevih fotoaparata.

Nadolazeći vikend u Zagrebu u znaku je adrenalinskog sporta, vrhunske tehnologije i prirodnih ljepota objedinjenih u jedinstveni događaj u organizaciji Sonyja.

Na sljemenskoj Činovničkoj livadi u subotu, 15. lipnja u 12 sati održat će se prvi adrenalinsko-tehnološki spektakl Sony Ready.Steady.Action

Sony Ready.Steady.Action jedinstveni je događaj koji objedinjuje dva uzbudljiva natjecanja, prva takve vrste u Hrvatskoj – Sony Whip Kings natjecanje, u kojemu će poznati biciklisti iz cijele regije prezentirati svoja umijeća u najvećem whip parku u Hrvatskoj te Sony Sljeme Longboard - uzbudljiva utrka na sljemenskim stazama.

U sklopu dvaju natjecanja koja se održavaju na Ready.Steady.Action događanju, longboarderi i biciklisti posjetiteljima će prezentirati sklad napredne tehnologije, adrenalinskog duha i prirodnih ljepota izvodeći lude akrobacije sa Sonyjevim Action Cam kamkorderom na stazama Sljemena.

U svijetu sve raširenija zajednica koja je okupljena oko ekstremnih sportova sve više raste i u Hrvatskoj pa stoga ne čudi iznimno veliki broj prijava iz cijele Europe i svijeta. Natjecatelji iz Ljubljane, Praga, Londona, Milana i drugih europskih gradova u subotu će Zagreb i Sljeme pretvoriti u uzbudljivi centar za aktivno opuštanje u prirodi.

Direktor prodaje Sony Hrvatska, Dario Dolenec posjetiteljima će prezentirati tim stvoren za snimanje i dijeljenje adrenalinskih i avanturističkih pothvata, sastavljen od laganog Action Cam kamkordera povezanog s Xperia tabletom i pametnim telefonom, NEX fotoaparatom te VAIO prijenosnim računalom.

Natjecatelji utrka na Ready.Steady.Action eventu imat će priliku osvojiti mnoge vrijedne nagrade, kao što su vrhunski modeli Sonyjevih fotoaparata.

Pod okriljem ovog događanja, Sljeme će postati poprište adrenalina, pozitivnih vibracija i dobre zabave u prirodi, a njegovom organizacijom ostvaruje se ogromni potencijal grada Zagreba i Sljemena kao novog sportsko-rekreativnog centra za sve koji njeguju proaktivan, zdrav i uzbudljiv stil života.

Više informacija o Sony Ready.Steady.Action događanju kao i prijavu na natjecanje pronađite na Facebook stranici i na: www.981race.org

Pridružite nam se u subotu, 15. lipnja u 12 sati na vrhunskoj adrenalinskoj zabavi na vrhu Zagreba!

Vidimo se na Sljemenu!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije