Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Flashmob

200 plesača zabavljalo prolaznike na Cvjetnom

Flashmob na Cvjetnom (1)
Foto: Luka Stanz/Pixsell
1/11
29.09.2012.
u 13:02

Čak 200 plesača skupine Attomic Dance Factory zaplesalo je na središnjem dijelu trga, a glazbeni mix sastavljen od nekoliko aktualnih pop hitova pozvao je i nekolicinu prolaznika da se priključe takozvanom flashmob eventu

Neobični plesni dogadaj danas je u podne na Cvjetnom trgu okupio brojne znatiželjnike. Čak 200 plesača skupine Attomic Dance Factory zaplesalo je na središnjem dijelu trga, a glazbeni mix sastavljen od nekoliko aktualnih pop hitova pozvao je i nekolicinu prolaznika da se priključe takozvanom flashmob eventu, kakvi su već poznata praksa u brojnim metropolama. Ples je započela tek nekolicina clanova skupine, a tijekom koreografije, na desetke ostalih članova priključivali su se rasplesanoj grupi koja je na kraju ispunila čitav trg. Po završetku izvedbe i gromoglasnom plesu iznenađene publike i prolaznika, plesaći su se razisli, a subotnja špica nastavila živjeti u svom revijalnom ritmu. (mk/vlm)

 

 

Komentara 1

RU
rus4
14:02 29.09.2012.

Nisu betonske polče popucale???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije