Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Felix

Pogledajte i ostala izdanja
None

Komentara 3

MI
miso
08:39 27.04.2015.

… Stalno smo na istom mjestu na ovom našem nepokretnom 'biciklu'. ... O, bili bi sretni da je i u Hrvatskoj tako. Da stojimo. Ali mi zapravo već 25 godina nazadujemo, nazadujemo i nazadujemo i sada smo po zaposlenima u industriji na razini 1941. godine, prema statistici koja se vodi još od 1880-tih godina, stalno je bio rast do 1990, a onda ste stvorili rat, pokrali nas, porobili, prodali se strancima, eurima, dolarima i rubljama, … nama utrpali nikad i od nikoga viđene 'švicarce', demokraciju sveli na gušenje inicijativa od strane tzv. ustavnog suda koji, izgleda, sudi po ustavu s Marsa, jer ga ovdje nitko ne doživljava kao ovozemaljski, cijenu sata rada tih malobrojnih radnika sveli ste na 25% cijene sata iz Danske … sram vas bilo, i sad ćete pred izbore opet obećavati Potjemkinova sela. … Tko nam vas dade? I one prije vas, i one prije njih, i one prije, prije njih … Sada valjda neće biti i one poslije vas.

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
14:19 27.04.2015.

Zašto netko ne blokira ovoga pacijenta koji svakodnevno piše nebuloze?A u Vrapču navodno drže zdrave ljude.Glede Felixa, sretan sam što nas još uvijek uveseljava.To je jedino vrijedno što je ostalo od nekadašnjeg hrvatskog Večernjaka.Bojim se da niti gospodinu Puntariću u ovom jugonostalgičnom medijskom prostoru, dionice ne kotiraju visoko.

MI
miso
20:38 27.04.2015.

Moje poštovanje i pozdrav gospodine @hrvoje horvat, 27.04.2015 u 14:19h. Vaš problem se može riješiti na tri načina. Prvo, da kažete što Vas smeta u tekstovima 'pacijenta iz Vrapča'. Drugi je da napišete vlastiti komentar koji će oponirati ili biti neovisan o komentarima ovog 'pacijenta'. Treći je, i to Vam je moj savjet, da ne čitate tekstove 'pacijenta iz Vrapča'. A ako ih već čitate, priznat ćete, to znači da Vam nešto predstavljaju i, konkretno, da Vas pogađaju. Pa krenite od prvog. … U međuvremenu razmislite što za Vas znači sloboda izražavanja ako bi netko poslušao Vaš savjet i blokirao pisanje koje je u okvirima normi ovih novina. Dakle, ako baš hoćete, Vi ste uvredama krenuli na komentatora, ali ja se ne vrijeđam, i umjesto da tražim radi ovakvog Vašeg pisanja sankcije prema Vama, baš obrnuto, tražim da pišete. Vidite ni 'pacijenti' nisu što su nekad bili. Ne bojte se, neću Vas predlagati za Vrapče. Nije to moj stil. Pa niste ni Vi baš tako mislili, zar ne? (Ili se možda varam? Ne! Onda ok.) Drago mi je da sam Vas upoznao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Još Felixa