Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Felix

Pogledajte i ostala izdanja
None

Komentara 1

MI
miso
07:36 21.04.2015.

... A već 6. kolovoza, na 70. godišnjicu prve humano upotrijebljene atomske bombe koja je u Hirošimi direktno likvidirala 80 tisuća ljudi, kao bomba će odjeknuti vijest da Ustavni smatra pitanje proslave Oluje nedopustivim i da odobrava bez spora, direktno humano likvidiranje 14 tisuća tvrtki u Hrvatskoj, koje je Vlada jučer odlučila ubiti, iako nije te tvrtke ni osnovala niti im ikako pokušala pomoći, dopuštajući 13 godina vođenje sporova gdje je ona ta koja je uzrokovala blokadu rada tih pravnih subjekata. Time će se broj direktno likvidiranih bez suđenja u svijetu popeti na 94 tisuće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Još Felixa