Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Felix

Pogledajte i ostala izdanja
None

Komentara 4

BA
bakulušić
20:07 19.04.2015.

Drago mi je da znate što je rekao naš veliki i sveti papa. Samo me strah da i njegove riječi ne počnete tumačiti kao i Felixovu karikaturu. U zlonamjerne svrhe.

MI
miso
16:53 19.04.2015.

Dragi @bakalušić, Vi kao da se plašite iznešenih činjenica. Naš Felix se samo šalio. Šalio i ništa više. Ne bojte se, rekao je naš veliki i sveti Papa. Ovi koji dolaze ne očekuju Tita, i nikakve ideologije, već samo Sretne godine, koje im Vi niste donijeli. Niste im donijeli! Nemojte opet ideologijom pokušati zaustaviti Hrvatsku. Pustite nas da se šalimo. To čak žele i naše bake i djedovi kad primaju svoju osiromašenu unučad, kako poručuje naš Felix. P.S. Ovo je prostor za šaljive doskočice, a Vi ga pretvarate u politikanstvo. Ispričavam se ako sam Vam dao povoda za to. Neću više ovdje s Vama polemizirati.

MI
miso
13:56 19.04.2015.

... Točno, djed i baka su zaradili svoje mirovine i dobivali 80% (nije pogreška, osamdeset posto) prosjeka svojih najboljih desetogodišnjih plaća. … E,…? E, i što onda? I onda je došla demokracija, pretvorba, privatizacija, 'kad novac nije imovina', kad je 'kilo mozga postao dvije marke', 'kad je tko jamio, jamio je', došao je i 'the dej after jestudej' i 'tej mast trast as' i došlo je njih samo 200, i , …i , opet nam dolaze, i, …, i onda se selimo k njima, našim bakama i djedovima. Krug se zatvorio, a Živi Most još nije profunkcionirao. … .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Još Felixa