Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Felix

Pogledajte i ostala izdanja
None

Komentara 1

MI
miso
10:00 11.04.2015.

... Da vam rečem suseda, nekak si mislim da smo praf za praf svi mi odavno vnutra, a oni v Remetinecu kak da su zišli vun. … Tak su nekak rekli i sindikalci jutros na radiju kad su komentirovali outsourcingg odluku Zlostavnog suda i gospođe Zlomejec, ali ih baš niš nis razmela, … 'Ko je ta gospoja Zlomejec i na koji sud su to mislili? … Ma nije valjda da su mislili, … o Bože, ma ne. Ne, ne pa nisu valjda mislili, … o ne. Ne! … Pa to bi onda bio kraj, … . I zadnja lepa prisega onda bila upitna. O ne, … neee … . Pa kam bi nas onda sve to skupa dovelo? Kam bi onda nas dve outsurcane stvarno dospele? Kam? … Baš kak da smo stvarno vnutra. Kad nas outsourcaju s posla, insourcaju nas vnutra. … O moj Isusek, … o Jezus Kristuš … o, o, ooo. Pa to nemre bit, 'enostavno nemre bit ... Nemre bit i točka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Još Felixa