Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Felix

Pogledajte i ostala izdanja
None

Komentara 1

MI
miso
11:54 26.03.2015.

- Poštovani Hrvati, vi ste svoj budući život položili pred oltar vaše jedine domovine, za koju ste vjekovima prolijevali nešto crveno, krv sigurno nije, jer nitko pametan to ne bi za Europu učinio. Zato ćete postupati onako kako vam mi naredimo. Uzimat ćete 60 milijardi eura mjesečno, sve dok vas u cijelosti ne iskupimo (taj novac će se, dakle, odmah prelijevati u naše banke koje su vam dale sve te kredite da možete voditi ratove i prekrasne živote od 1990. do danas, a nakon toga nam je više svejedno što će biti s vama sutra, dal' to netko zna? Što će biti s vama poslije, dal' to netko zna? Dal' će ovo sunce koje danas grije sve istim toplim plamom sunca opet grijat' vaše bedastoćice? Kuda vaša lađa plovi, dal' to netko zna? Dal' će kad do cilja stići, dal' to netko zna? Gdje je vaša mirna luka, gdje je zaljev taj? Gdje je ono dobro more, dugom putovanju kraj? Možda sutra neće svanut za vas novi dan. Možda ono poslije znači nestvaran san. Što će biti s vama sutra, dal' to netko zna? Dal' će biti novog jutra, dal' to netko zna? To je sada vaše mjesto, sada vaš je čas. Zato neka ovo sunce bar još danas malo grije vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Još Felixa