Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Felix

Pogledajte i ostala izdanja
None

Komentara 1

MI
miso
14:33 21.02.2015.

... I pripazi, to nije kokoš nego pijetao, pa moraš platiti i prirez za smanjenje broja kokurijekanja sutra ujutro, tko će buditi narod za posao, past će nam proizvodnja, a baš nas je pred izbore krenulo, pa ćeš platiti i inflaciju, i nove nasipe da nas opet ne poplavi, a možeš i ti nešto donirati za naše političare, da im dademo misu kako bi im se pamet održala na ovom nivou pa da se ne sjete sasvim zabraniti donacije iz kojih ništa ne zarade, bolje uvoziti, tamo lova samo curi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Još Felixa