Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Felix 20.2.2015.

Felix 20.2.2015.

Komentari 5

MI
miso
08:03 20.02.2015.

... kao uostalom ni jedna druga! Ono jest da je za njegovog mandata ova zgrada izgrađena, ono jest da je osigurao mir i razvoj Hrvatske u cijelom svom mandatu, jest da je bio antifašist, ali danas kod Merklice to ne kotira, a Obama je daleko, jest da je zaustavio Staljina, koji je u Katinskoj šumi pogubio 5% poljske inteligencije, jest da se borio za naša prava preko svake moguće mjere, jest da nam je dao da sa svime gospodarimo, jest da nam je dao stanove u kojima sada živimo, jest da je povezao 2/3 svijeta, jest da je Hrvatska imala rast BDP kao nikada u svojoj povijesti, jest da je Tuđman rekao da ostane, jest da mu je na pogreb došao cijeli svijet, njih preko 130, … ali, brate on je bio diktator, a i ono najvažnije, gdje je bio 1990 kad se pucalo, i od kad se računa povijest Hrvatske, kad je ratom, pretvorbom i privatizacijom uništeno gospodarstvo Hrvatske, kad je 5% naše inteligencije otpušteno iz proizvodnih i razvojnih firmi, je li bio u prvim redovima obrane, je li bio u srpskim koncentacijskim logorima? … Ne, on je mirno spavao, ne hajući za to što mu Hrvatsku razaraju i ništa nije za učinio da ju spasi. Zato presuda glasi: on i svi njegovi generali idu s Pantovčaka, sele u Visoku, a trg Maršala Tita preimenovat će se u Trg Josipa Broza Tita. Nije zgodno da u miru neki trg nosi vojna obilježja. A i tko bi te preselio kad najveći broj građana ipak nije dao glas za tvoje preseljenje?

VL
GD
goran.durinic
15:20 20.02.2015.

Još jedan od onih koji ništa ne rade.

VL
NE
neobicni
08:07 20.02.2015.

TO Srećko! Makni smece u kontejner. Nis nije ni znad dobroga po narod.

VL
Avatar johnny_bravo
johnny_bravo
08:18 20.02.2015.

Još jedan uhljeb.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.