Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Felix 4.2.2015.

Felix 4.2.2015.

Komentari 2

Avatar popajce
popajce
12:46 04.02.2015.

bili su,bili,na zalost.i mali i veliki

VL
MI
miso
15:28 04.02.2015.

Suština je u tome da suci časnog suda nisu uspjeli naći The New York Times s objavljenom namjerom genocida, i zato je jasno da ni malog ni velikog genocida zapravo sa Srpske strane uopće nije bilo. Bilo je samo genocida s Hrvatske strane, ali Srbi od toga ne prave problem - već će dogovoriti da im Hrvati plate ratnu odšetu u vidu granice Virovitica-Karlovac-Karlobag i stvar će biti trajno riješena dok se Šešelj ne dosjeti nove granice. Tako ćemo vijekovima graditi neraskidivo bratstvo-jedinstvo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.