Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.07.2015. u 12:00

Boris Lalovac, ministar financija, indirektno je postao zaslužan za porast turističkog prometa, otkrivaju izvori iz Ministarstva Novom listu

Za rast prometa u turizmu najzaslužniji inspektori

Boris Lalovac, ministar financija, indirektno je postao zaslužan za porast turističkog prometa, otkrivaju izvori iz Ministarstva Novom listu. Dolazak poreznih inspektora u Novalju izazvao je porast prometa na poznatoj plaži Zrće od čak 150 posto, što još uvijek nije i rekord. Pojava inspektora na Đakovačkim vezovima dovela je do rasta prometa od 220 posto, a osokoljeni djelatnici Porezne uprave upravo se spremaju posjetiti splitski festival Ultra. Vjerojatno je pred njima još jedan troznamenkasti porast prometa, što će toplo pozdraviti i Lalovčev kolega Lorencin.

Madžar obranio doktorat uz pjesmu Halida Bešlića

Tomislav Madžar, povjerenik za mlade i sport u Uredu predsjednice RH, obranio je doktorsku disertaciju na zagrebačkom Medicinskom fakultetu u rijetko viđenoj atmosferi. U punoj dvorani Madžarovu obranu pratili su i prekidali aplauzom rektor Sveučilišta Damir Boras, predsjednik HAZU Zvonko Kusić, glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić, politički tajnik Tomislav Čuljak, bivša misica Anica Kovač, bivši ministar Dragan Primorac, čelnici HRS-a Sandi Šola i Zoran Gobac te osobno predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović koja je postavila i jedno pitanje. Za pravu navijačku atmosferu pobrinuo se i Halid Bešlić koji je poveo pjesmu jer, zar ste sumnjali, Madžar je uspješno obranio disertaciju.

Strogi načelnik - Nizozemca privela policija zbog kratkih hlača u Polači

Viktor Prtenjača, načelnik Općine Polača, u terminu za prijam građana odbio je primiti nizozemskog državljanina V.D.C. koji je u Polači kupio kuću. Zadarski.hr piše da je načelnik odbio primiti Nizozemca jer je došao u kratkim hlačama. „Pitao sam ga ulazi li i u Nizozemskoj u kratkim hlačama u zgradu Općine. Odgovorio je da ulazi, a ja sam mu onda rekao da ovdje neće!“ objasnio je Prtenjača koji je zbog svađe pozvao policiju koja je Nizozemca pustila nakon pet sati. Bez prijave zbog bermuda.

Nije popularno - Lorencin je jedini ministar koji je posjetio Imotski

Darko Lorencin, ministar turizma, posjetio je Imotski u svibnju 2013. godine. Odgovor je to Vlade na prigovor Imoćana da ih premijer i ministri cijeli mandat zaobilaze. Jest da je Lorencin bio samo u prolazu i da je bio jedini, ali i to se „broji“.

>>Lalovac dobio policijsku zaštitu: Stižu nove istrage protiv bankara i gospodarstvenika

>>Napokon se osniva prvi hrvatski venture capital fond

Komentara 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
13:42 11.07.2015.

Sad je bar jasno zasto kriminalci ne zele pravnu drzavu, nego bahatu desnicarsku prciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije