Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.08.2010. u 12:00

Ivo Josipović je na odmoru u Baškoj Vodi zaigrao ‘na balote’ sa svojim bliskim suradnikom Mirandom Mrsićem, što su požurili ovjekovječiti i fotoreporteri.

Prema napucima Šore

Fotografije s juga potom je analizirao suradnik Jutarnjeg Žitomir Šore, stručnjak za boćanje. Predsjednika je diskvalificirao kao neznalicu jer ‘stoji ka pivac’, a dok igra, gotovo da sam sebe udara nogom. Mrsić je prošao još gore jer je ‘potpuno krivo postavljen’ pa je čudo da mu balote ‘uopće polete’. Mateo Beusan dobio je ozbiljnog konkurenta.

Građanin drugog reda: Polančec moralno-politički nepodoban u Koprivnici

Damir Polančec više neće smjeti sjediti u loži na koprivničkom stadionu jer ‘nije ugledan građanin’, odlučio je Miroslav Vitković, Podravkin šef, i tako vratio moralno-političku podobnost kao kriterij.

Štedljiv kao hrčak: Šef sindikata udvostručio je imovinu u par godina
Vilim Ribić, šef Nezavisnog sindikata znanosti, uspio je u nekoliko godina udvostručiti kapital od sindikalnih članarina. Sav prihod godinama je štedljivo kao hrčak ulagao u obveznice i sada njegov sindikat raspolaže zavidnim sredstvima koja će dijelom uložiti u nekretnine. Sudeći po ovome, imamo financijskog genija na čelu sindikata, a galamdžiju na čelu Ministarstva financija. Možda njih dvojica trebaju zamijeniti mjesta?

Muke po Dadi: Premijerka Kosor šumom, Milinović drumom
Jadranka Kosor vjerojatno je natjerala u očaj svog zamjenika Darka Milinovića prilikom posjeta Sinju. Domaćinima je najprije rekla da nije smjelo doći do zatvaranja tamošnjeg rodilišta od strane Ministarstva zdravstva, a potom je dodala da će, ako Milinovićevo ministarstvo nema sredstava, ona osobno iz proračunske pričuve osigurati milijun i pol kuna, koliko nedostaje da se u sinjskom rodilištu ponovno rađaju alkari.

‘Dado, što napravi Sinjanima!?’ pitala je tim povodom svog zamjenika premijerka, a možemo samo pretpostaviti što joj je odgovorio Milinović. A možemo pretpostavljati i što je pomislio, a nije izgovorio.

Komentara 6

KU
kumajela
13:50 10.08.2010.

Blablablablalllaaaaaablaablaaaaaaaaaa

OB
-obrisani-
13:58 10.08.2010.

BLA BLA BLA LA PRESIDENTE KOMUNJARA FUJ

DU
Deleted user
16:17 10.08.2010.

ma je tak je rajo moja....blablablabla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?