Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19.07.2013. u 14:00

Bago je kontrirao Vuku, al' ga je pustio da se izrazi, a ovaj ga zauzvrat nije proždro. Kao Crvenkapice Krešića i Perišu-Čakarun

Srećom, postoje samo tri nacionalne televizije. Da ih je više, Slavko Linić bi se morao pojaviti na više od tri mjesta gotovo istodobno. Bilo je po par minuta razlike, kad se \"ekskluzivno\" javljao za RTL, Novu TV i HTV. Dakle, trilocirani Linić, definitivno vuk iz bajke o Crvenkapici, odgovarao je H. Krešiću, pa M. Bagi i K. Periši Čakarun. Krešić je bio Crvenkapica, mislio je da priča s Bakom. Pitao je nešto o HPB, CO, prodaji imovine, a Vuk je kazao da mora prodavati jer \"ne može smanjiti mirovine, niti plaće državnim službenicima\".

Crvenkapica Krešić nije se usudio pitati - a jel\', dakle možemo očekivati da će se onda plaće smanjivati u privatnom sektoru, i još će otpuštati? Pa je vuk Linić mogao opaliti i po Karamarku, pitajući ga a što je on učinio da ne bude 180 milijardi duga države? Krešić se nije sjetio da je Karamarko bio šef tajne službe i policije, a ne ministar financija. Bago je bio puno lukaviji. Prepoznao je Vuka i usmjerio ga na kredite u švicarcima i ka bankama. Vuk Linić, uz cinični osmjeh kaže da ne strahuje od osvete banaka, jer i one su svjesne da moraju preuzeti dio rizika.

Tada se protiv Vuka okušala i Periša-Čakarun, pitala je; a zašto Vuče prodaješ Croatia osiguranje kad je tržišni lider u RH? - Zato da bi CO postao jači, odgovara Vuk Crvenkapici. - Spašavate proračun, no tko će spasiti kućne budžete, pitala je Crvenkapica. A Vuk nije odgovorio. I tako smo imali Crvenkapicu Krešića, koji je kimao glavom, Crvenkapicu Perišu koja nije protestirala kad nije dobila odgovor. I Bagu, koji je kontrirao Vuku, al\' ga je pustio da se izrazi, a ovaj ga zauzvrat nije proždro. Kao druge dvije Crvenkapice.

PLUS RTL u sportskom dijelu nalazi recept za spas vaterpolo kluba Mladost - igrači će odustati od 40 posto potraživanja, a javio se i Bandić. - Spasili smo Cibonu, spasit ćemo i Mladost, kaže.

MINUS Radnicama Kamenskog koje su otvorile manufakturu predsjednik Josipović poklonio je \"rupičarku\", stroj kojeg su nazvale \"Josipovićka\". RTL, a ni HTV nisu pitali odakle mu taj poklon.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?