Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.08.2010. u 12:00

Jasno da Friščić nema ništa protiv poskupljenja cigareta, jer što je kuna prema njegovoj ministarskoj plaći

Luksuz a la Štern
“Kao pušač nema ništa protiv toga”, Friščićev je komentar na povećanje trošarina na cigarete. Zbog čega će poskupjeti za kunu. Jasno da nema ništa protiv, jer što je kuna prema njegovoj ministarskoj plaći. Povećanje trošarina na benzin također je naišlo na odobrenje. “Iako će to dovesti do veće cijene benzina, smatram da ima mjesta za uštede goriva jer i sami vidimo kako su ulice pune auta u kojima se vozi po jedan čovjek”, tvrdi Davor Štern, široj javnosti poznat po paparazzo fotkama na kojima se vozi u pretrpanom autobusu.

Đelin politički marketing: Predizborni slogan ‘Mrzite nas, ali idemo dalje’

Uvijek ide naprijed i živi po motu “Mrzite me, ali idemo naprijed”, riječi su kojima je Đelo Jusić opisao Mani Gotovac. Nehotice je dao ideju za predizborni slogan: “Mrzite nas, ali idemo dalje”

Ljepotica i zvijer: Reality show prati život deformirane i privlačne osobe

Jednom smo u novinarskom kružoku lamentirali gdje je kraj bolesnoći reality showa. Najgore što smo smislili glasi: Zatvorimo nekoliko osoba kojima život ovisi o strašno skupoj operaciji. Ljudi glasaju, a samo pobjednik dobiva novac za operaciju. Najbliže tome primakao se britanski Channel 4. Priprema najbizarniji reality show dosad – “Ljepotica i zvijer”. Pratit će život dviju osoba, deformirane i privlačne, koje će zajedno živjeti u kući prepunoj zrcala!

Širokogrudni Ribić: Rohatinski, izađi na izbore. Ja za to nemam hrabrosti
“Preporukom da se odustane od ideje oporezivanja banaka nisam štitio banke, već zemlju od političara i politikanata”, tvrdi guverner Rohatinski. Sindikalist Vilim Ribić mu ne vjeruje. Optužuje ga da je izašao iz svojih okvira te mu poručuje da stvari sagleda s više strana jer tvrdnje da se banke moraju poštedjeti zvuče uskogrudno. “Izgleda da su dosadašnji uspjesi Rohatinskom ulili takav osjećaj moći da želi određivati čitavu politiku ove zemlje.

Ako to želi, neka izađe na izbore.” Ne znamo zašto je Rohatinskog uzeo na “pik”. Možda se prepoznao u dijelu izjave o politikantima od kojih treba štititi zemlju. U dijelu o političarima nije mogao jer je, barem tako tvrdi, odustao od osnivanja radničke stranke. A o Ribićevoj širokogrudnosti najbolje govori njegova ocjena rebalansa: “Nismo zadovoljni proračunom, ali smo zadovoljni onim dijelom da Vlada neće dirati plaće.”

Komentara 4

GM
gmaz
21:12 25.08.2010.

Friščić nije ministar pa nema niti ministarsku plaću!!!

DO
doktorica
09:05 26.08.2010.

a Štern je veliki \"stručnjak\" za davanje savjeta,da je bio takav nebi zajedno sa svojim pajdašima upropastio INU

MM
Mladen Miletić
12:18 25.08.2010.

Stari pederluk pametnih koji imaju sisteme za štednje recepte za druge .vidimo kako su ulice pune auta u kojima se vozi po jedan čovjek”, tvrdi Davor Štern, Pederluk odavno čun i znan od drugih plitkih filozofa. Kupite platite auto ito i onda čekajte susjeda sa cigaretom da vam uđe u automobil da i njega vozite. Naravno da ste dužni da prijavite prihod u koliko vam da nešto za benzin. Naravno ako ste napravili saobračajni udes i on je ozljeđen jako da ste dužni ovisno o osiguranju. da plačate doživotno svoju krivicu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?