Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.05.2012. u 12:00

Kovačev tvrdi da nije dio Karamarkova tima jer mu politika nije ni u primisli nakon što je iz nje prije 12 godina otišao

Anton Kovačev, predsjednik uprave Hrvatske banke za obnovu i razvoj (HBOR), jasno je demantirao da će biti premijerski kandidat HDZ-a u slučaju da Karamarko pobijedi na skorim stranačkim izborima. Kovačev tvrdi da nije dio Karamarkova tima jer mu politika nije ni u primisli nakon što je iz nje prije 12 godina otišao. “Politika me više ne zanima, ne dolazi u obzir” – poručuje Kovačev, već 18 godina na čelu glavne državne kreditne banke. Zašto se gurati u politiku u zemlji kojom vladaju bankari.

Milinović dvije godine krio razlaz s predsjednicom
Darko Milinović, kandidat za predsjednika HDZ-a, izjavio je da nije pregovarao o suradnji s Jadrankom Kosor jer se s njom “koncepcijski razišao još prije dvije godine”. Dobro je to skrivao.

Načelnik dao ostavku kako bi se dokopao stana
Damjan Berić, načelnik općine Biskupija, dao je, “ničim izazvan”, ostavku i izazvao izvanredne lokalne izbore. Berić (SDSS) se na ostavku odlučio kako bi se dokopao stana u Kninu, a za što se mora prijaviti s adresom u tom gradu. Plan mu je genijalan jer nakon ostavke ima pravo na plaću 6 plus 6 mjeseci, nakon čega se sprema umiroviti u kninskom stanu. A tko će platiti trošak nepotrebnih lokalnih izbora nije ga previše briga.

Kerum visoku temperaturu liječi buteljama vina
Željko Kerum, splitski gradonačelnik, ne silazi sa stranica novina iako se već danima ne pojavljuje na poslu, što uključuje i svečane sjednice Gradskog vijeća, proslavu Svetog Duje i posjet izaslanika EU u Hrvatskoj Paula Vandorena. Neslužbeno se špekulira da spašava posrnulo poslovno carstvo i da je upao u kockarske dugove, a službeno – ima temperaturu. Globus je to provjerio i snimio Keruma kako se liječi na terasi restorana uz more i to – buteljama vina. Zlobnici govore da je i to bolje nego da u javnosti čita napisane govore pa se osramoti kao kad je ime profesora, a pisalo je dr. sc., pročitao kao – doktor sociologije.

Komentara 3

Avatar seneka
seneka
12:54 10.05.2012.

Ne dirajte mu Fani,jer će nekom gučak izvaditi.

OB
-obrisani-
19:04 10.05.2012.

Nakon Kerumove izjave, l*****la su se zavukla u mišju rupu. Dobar je strah komu ga je Bog dal. :)

OB
-obrisani-
19:16 10.05.2012.

Kovačev bi mogao otvoriti vrtić za ministre aktualne Vlade. Jedina mana ovog prijedloga je ta, što bi to bilo ravno sijanju žita po asfaltu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?