Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vlatka Pokos zamijenit će Miju Kovačić u IN Magazinu?

07.03.2009.
u 11:38

Prošli tjedna odjeknula je vijest kako je Vlatka Pokos postala komentator mjeseca u IN Magazinu. No, iako samo ime njene funkcije govori kako je njen angažman u toj emisiji privremen, doznajemo da Nova TV razmišlja o tome da Vlatku uposli kao jednu od stalnih voditeljica projekta.

Navodno je ovaj mjesec Pokos “na probi” i njenim pojavljivanjem “na određeni rok” Siniša Svilan želi ispipati puls javnosti. Ne znamo što je potrebno da Vlatka zadovolji kriterije, no ako joj odluče dati voditeljsku palicu, zamijenit će Miju Kovačić. Ova šuškanja provjerili smo kod Vlatke koja kaže kako o našim saznanjima “nema pojma”. – Baš ste me iznenadili.

Meni nitko s Nove TV nije rekao da razmišljaju o tome, niti sam čula ikakve priče – govori Vlatka dodajući ipak kako nije tajna da jednog dana želi imati vlastiti TV projekt. – IN Magazin je pitka i ležerna emisija – kaže komentirajući i svoju navodnu “suparnicu”: – O Miji Kovačić mislim sve najbolje. Dobro radi svoj posao, lijepo izgleda i vidi se da se trudi.

Želite prijaviti greške?