Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
festival fotografije

Najjača fotografska imena u svijetu dolaze na Organ vida!

organ vida festival
Foto: De Schampheleer Franky
1/6
06.09.2013.
u 19:40

Organ vida održat će se po peti put od 16. do 21. rujna u Zagrebu u Galeriji Bačva (HDLU), kinu Europa, A.K.C. Medika, Studiju dizajna i tvornici Katran

Organ vida, međunarodni festival fotografije, održat će se po peti put od 16. do 21. rujna u Zagrebu u Galeriji Bačva (HDLU), kinu Europa, A.K.C. Medika, Studiju dizajna i tvornici Katran.

– Sretni smo što će ove godine, uz finalista Petoga organa vida, festival posjetiti trenutačno dva najjača fotografska imena u svijetu: Gareth Phillips iz Walesa, član MJR fotografskog kolektiva iz New Yorka i međunarodno nagrađivani fotograf te Ciril Jazbec iz Slovenije, mladi fotograf koji je ove godine na najpoznatijem festivalu fotografije u Francuskoj The Rencontres d'Arles proglašen najboljim u kategoriji Photo Folio Review sa serijom fotografija "Waiting to Move", s kojom je osvojio i prestižnu nagradu Leica Oskar Barnack Newcomer – rekla je direktorica festivala Marina Paulenka, koja je danas predstavila festival na konferenciji u kinu Europa, zajedno s producenticom festivala Majom Subotić i Petrom Belc, članicom ovogodišnjeg međunarodnog žirija.

Festival Organ vida službeno će biti otvoren 16. rujna u 20 sati izložbom 10 finalista iz 9 zemalja u Galeriji Bačva (HDLU).

>>Ovogodišnja tema festivala fotografije Organ vida su 'Prostori'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije