Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.11.2010. u 12:00

Uoči suđenja u javnost su procurile informacije da će se Višnja braniti tvrdnjom da već sedam godina ne vodi tvrtku

Zdravko i Višnja Pevec, posrnuli bjelovarski tajkuni, dočekali su početak rasprave na Županijskom sudu u Bjelovaru u predmetu koji je protiv njih pokrenulo Državno odvjetništvo. Uoči suđenja u javnost su procurile informacije da će se Višnja braniti tvrdnjom da već sedam godina ne vodi tvrtku, dok će Zdravko tvrditi da nije znao da Višnja ima “tajni” račun u Austriji na koji je, što tvrdi Odvjetništvo, protupravno prebačeno 3,8 milijuna kuna. Ako je istina da je gospođa bez znanja svog supruga nakrcala austrijski račun lijepom svotom, a da to nema veze s Pevecom, bit će da je novac kapnuo od – pjevačke karijere.

Zadarske časne sestre žele vatrene u svom dvorištu

Igor Štimac dobio je neočekivano vjetar u leđa u svojoj utrci za funkciju predsjednika HNS-a. Markovićeva protukandidata odlučile su pogurati sestre benediktinke iz samostana sv. Marije u Zadru. Časne sestre su voljne ustupiti Štimcu 56 tisuća četvornih metara u Petrčanima za gradnju velikog nogometnog kampa. Zadarske časne sestre već su javnosti poznate jer su svojevremeno kupnjom paketa dionica postale suvlasnice splitskog Hajduka, ali osim za bile, srce im snažno kuca i za vatrene.

Lice s tjeralice mirno došetalo do predsjednika
Ivi Josipoviću, predsjedniku RH, zamjeraju što se za boravka u Dalmaciji susreo i s osobama koje su pod istragom ili čak na tjeralici. Ako su te osobe već tako opasne, zašto ih se onda ne privede?

J. Kosor pazi da se Josipoviću ne sruši krov na glavu
Joško Klisović, predstojnik Ureda predsjednika, požalio se novinarima da “i nije neka fora” što je premijerka Kosor naglasila da je u proračunu za 2011. povećan rashod upravo – Ureda predsjednika. Odmah potom, priznao je da će dodatni milijun kuna utrošiti na održavanje zgrade jer “opako prokišnjava krov u glavnoj zgradi gdje je predsjednik”. A premijerka Kosor nikako ne želi da se predsjedniku Josipoviću sruši krov na glavu.

Komentara 10

OB
-obrisani-
14:56 17.11.2010.

samo su Peveci ko i mnogi žrtvena janjeta, a da su poštenjaci o tome nema dvojbe! Na pošteni su način po teoriji i praksi zaradili , jel su 48,5 sati dnevno radili kao u ostalim tranzicijskim zemlajma, ali svaki zapitak dodje na naplatu, pa će jim sada Jadranka malo od toga oduzeti. Uostalom dali je to uopće važno,. Hrvatska radi takvih vijesti nema učinkovitije pravosuđe i ostale nadležne organe, a s drugog aspekta, psi laju i karavana ide dalje... dok ima za mirovine pa i bakice gledaju serije sa Pevecima nastupa i po koja Adriana...

DO
doktorica
16:07 17.11.2010.

kao da i drugi nemaju tajne račune,šta samo prozivate Pevece

PG
praseca gripa
13:32 17.11.2010.

Zalosno je pogledat na kakav se nacin pravosudje obracunava s ovo dvoje nesretnih poduzetnika. Dokaz da se u one prave kriminalce svjetskog glasa ne smije ni pogledat,a kamo li uhitit. Oni su u vrhu,oni vladaju,njima se daju milijunske otpremnine,njihovu se imovinu ne dira,oni su bogovi. Ali,zato ce ovaj par visjeti.Treba se Europi dokazat kako smo svjesni,kako smo pravedni,kako se znamo obracunat s \"kriminalom,korupcijom\" i pitaboga cime jos. Nazdravlje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?