Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
02.06.2010. u 12:00

Višnja Pevec je odbila svaki razgovor s novinarima lakonski optužujući medije za propast svog carstva te se vratila paprikama.

Višnja Pevec, pritisnuta bankrotom trgovačkog lanca i milijunskim dugovima, prekinula je poduzetničku i pjevačku karijeru te se povukla na imanje u Donjim Mostima, seocetu na rubu Koprivničko-križevačke županije.

Tamo sadi paprike i cvijeće, a novinari Objektiva su je zatekli u trapericama, majici i prsluku sa zelenim kokotom. Višnja Pevec je odbila svaki razgovor s novinarima lakonski optužujući medije za propast svog carstva te se vratila paprikama. Trebat će joj dosta paprika da vrati sve dugove.

Trebamo li tražiti odštetu od Microsofta

Jadranka Kosor pokušava uvjeriti hrvatsku javnost da nije najavila da će se podmiriti svi dugovi iz proračuna do 1. lipnja, a za sve je kriv Microsoftov PowerPoint. Neka nam Bill Gates plati odštetu.

Ekonomično ponašanje bivšeg dekana Ekonomije

Darko Tipurić, član Nadzornog odbora Podravke, uredno se ne pojavljuje na sjednicama NO-a, ali isto tako uredno svakog mjeseca prima osam tisuća kuna naknade za članstvo. Bivši dekan zagrebačkog Ekonomskog fakulteta, zadužen i za izradu projekta menadžersko-radničkog otkupa dionica Podravke, dobro zna da novac stiže bez obzira na njegovo sudjelovanje u radu Nadzornog odbora pa se ponaša ekonomično – štedi kompaniji na putnim troškovima.

Britanski kraljevski slikar portretirao Stjepana Mesića

Stjepan Mesić, umirovljeni bivši predsjednik, zbog čije je privatne večere nedavno policija gotovo blokirala jedno primorsko mjesto, dočekao je svoj službeni portret. Autor je britanski kraljevski slikar Richard Stone, koji je na Mesiću radio “nekoliko stotina sati”, a za portret ključnim ocjenjuje zajednički boravak na Brijunima u ožujku kada se, uz pomoć prevoditelja, razvilo iskreno prijateljstvo.

Idiličan odnos slikara i modela nije pokvarilo ni neslaganje o mjestu na kojem će slika visjeti u Mesićevu uredu. “Mesić je skroman”, kaže Stone, pa se složio da portret ne bude “u središtu pozornosti”, nego na lijevom zidu.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
12:46 02.06.2010.

Gospodine Jurkoviću, nije novinarstvo naslađivati se tuđoj propasti ma o kome se radilo.

ŠI
šimuka
15:07 02.06.2010.

Jurkoviću ,krle je u pravu,prilično si zločest čovik.

LU
Lujo123
22:12 03.06.2010.

krle je u pravu i ja mislim poglavito zato kaj sam u Pevecu stvarno kupoval s osmjehom, a vi zločestakovići pripovedajte kaj vas volja. Osim toga Peveci su mi i simpatični, a gospoja je i zgodna žena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?