Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvonko Kusić:
Povratak na članak

'Akademija je postala točka stabilnosti čiji utjecaj u društvu raste'

U šest mjeseci organizirana su čak 184 događaja, predstavljeno je 29 knjiga, radi se na Hrvatskoj tehničkoj enciklopediji...

Komentari 4

CA
campa
20:13 02.07.2015.

O čemu ovaj akademik priča? Što je akademija učinila za biljitak Hrvatske?Koje su znanstveno potkrepljene činjenice podastrli vladi i politici i tako ih upozorili na stagnaciju privrede i dedemokratizaciju društva a samim tim o moralnom dnu koje smo dostigli.O kakvom samozadovoljstvu ovaj čovjek govori i kakvo je to otvaranje akademije građanima?Ja njihov rad u javnosti nisam primjetio osim kad su si dodjelivali nagrade i upučivali svavospjeve jedni drugima.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
19:14 02.07.2015.

Neka malo uspore, previse su znanstveno doprinjeli razvoju Hrvatske, prestigli smo Svicarsku. Trabalo bi se malo odmoriti.

VL
DA
Djeca_Arbata
21:11 02.07.2015.

Kusiću, sramota te može biti...primaš masnu mirovinu i fućka ti se kako narod živi...bitno ti je da tilova stiže za lagodan život...nadam se da ćeš doživjeti dvjesto godina kao pravi boljševik...a joži manoliću želim barem sto pedeset godina života i još pedeset godina rada u tajnim službama

VL
MA
Malenkost
21:30 02.07.2015.

Predsjednik HAZU Zvonko Kusić - dali on zaradi svoj novac ? ili je on samo umno radno sposoban? Cemu sluzi taj i njegovi? Toliko mnogo akademika u HR? valjda na 100 stanovnika jedan Akadenik. A HR osirmasila, odlazak mladih trbuhom za kruhom. Ne oni su samo "brbljavci" koji nemaju "terensko"iskustvo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.